Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De interne politiek van Microsoft bemoeilijkt het werk van Xbox Studios |  Xbox One

De interne politiek van Microsoft bemoeilijkt het werk van Xbox Studios | Xbox One

Nu het jaar ten einde loopt, is het duidelijk dat de balans niet de meest positieve is met betrekking tot Xbox. Het uitblijven van een grote release dit jaar en de minimale communicatie zullen merkgamers ontevreden maken, en terecht. Er kunnen veel redenen worden aangevoerd om deze situatie te verklaren en Jez Corden heeft zojuist een nieuwe onder onze aandacht gebracht.

Xbox jaarverslag vragen

De totale stilte van Xbox Studios tijdens de recente Game Awards-ceremonie zal, als symbool, 2022 definitief in de categorie van jaren om te vergeten plaatsen voor Redmond-gamers. Als recente geruchten en gegevens erop wijzen dat de fabrikant Hij kan binnenkort sprekenWe moeten toegeven dat we graag over dat laatste horen, afgezien van de eindeloze reeks van de Activision-Blizzard-acquisitie.

Dit wordt ook vaak aangehaald om de recente stilte van Microsoft te verklaren, die er de voorkeur aan geeft niet te veel aandacht te vestigen op kaarten die nog in de hand zijn. Velen proberen echter verklaringen te vinden voor de huidige toestand van het bedrijf. Dat is wat Jez Corden onlangs deed in een artikel dat hij plaatste Windows Centraal En daarin gooit hij een nieuwe steen in de vijver: de interne politiek van Microsoft zal aan de basis liggen van enkele ontwikkelingsmoeilijkheden.

Enigszins streng binnenlands beleid?

Het is moeilijk om zeker te weten waar de moeilijkheid ligt voor Microsoft en het produceren van first-party games. Sommigen hebben de interne regels van Microsoft rond uitzendwerk de schuld gegeven van het veroorzaken van onnodig verloop waardoor projecten meer belangrijke werknemers verliezen dan normaal. Er is mij verteld dat interne politiek rond motorgebruik ook heeft geleid tot ontwikkelingsproblemen met games als Fable en Halo Infinite.

De regels die Microsoft zijn ontwikkelingsstudio’s oplegt, hebben dus de neiging om een ​​spaak in hun wielen te steken. Ten eerste is het het personeelsbeleid dat de teams maar tijdelijk doet groeien. Jez Corden spreekt van een ‘arbeidsovereenkomst’, dat wil zeggen een dienstverband dat is gekoppeld aan een specifiek doel en afhankelijk is van een vooraf bepaald loon en een bepaalde duur. Sindsdien wordt duidelijk dat als het project vertraging oploopt, het risico op verlies van sleutelpersoneel groter is.

READ  Deze "pay to win"-skin van Modern Warfare 3 is zojuist gedeactiveerd

Het tweede punt dat in het artikel aan de orde wordt gesteld, is de toewijding van Microsoft om interne engines te gebruiken, die veel tijd kunnen verspillen als ze niet geschikt zijn voor de huidige productie. Aangezien het gebruik van engines zoals Unreal Engine, die ontwikkelaars vaak hebben geperfectioneerd door hun frequente gebruik in de branche, het niet alleen mogelijk zal maken om te profiteren van de nieuwste technische ontwikkelingen op dit gebied, maar ook om het werk van externe rekruten te vergemakkelijken die Microsoft vaak lijkt te gebruiken.

Sterker nog, de geruchten rond de ontwikkeling van mythedat al leden van zijn team op belangrijke posities heeft verloren, geeft enige eer voor de problemen die door de Windows Central-journalist aan de orde zijn gesteld, evenals de moeilijkheden waarmee 343 Industries voor en na de lancering werd geconfronteerd. oneindige uitstraling.

Ten slotte kunnen we opmerken dat de recente exponentiële groei van Xbox Game Studios mogelijk heeft geleid tot moeilijkheden bij het opzetten van een nieuwe speelmethode die Xbox niet gewend was. Dus als het nodig is om wat langer te wachten om de beloften te zien uitkomen, wacht iedereen om erachter te komen waartoe deze studio’s in staat zijn. Tot ziens in 2023?