Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De elektronische opening van ’s werelds grootste traditionele tentoonstelling gewijd aan videogames

Spelers van videogames (illustratie). – Beste / Oberhaeuser

Dit is een grote comeback voor ’s werelds grootste tentoonstelling gewijd aan videogames. Maar vanwege de gezondheidscrisis staat hij online e 3 Zaterdag werden screenshots onthuld van de aankomende Avatar-game van Ubisoft. De Electronic Entertainment Show, die typisch het Los Angeles Convention Center verandert in een paradijs voor virtuele gameliefhebbers, is in 2020 geannuleerd vanwege de verspreiding van het virus.
COVID-19.

Tijdens de epidemie” Computerspellen Stanley-Pierre-Louis, CEO van de organisatiegroep van de show sinds 1995, zegt Entertainment Software Association (ESA). “Videogames hebben ons geholpen om door te gaan”, benadrukte hij tijdens een presentatie om het evenement te starten. Burgemeester Eric Garcetti van Los Angeles beloofde in een korte video dat de 2022-editie van E3 persoonlijk zou worden gehouden.

Ubisoft geassocieerd met Disney

De editie van dit jaar, die plaatsvindt tussen 12 en 15 juni, wordt onderbroken door een reeks presentaties van belangrijke spelers in de sector. Uitgezonden op de YouTube- en Twitch-kanalen van de E3, evenals hun Facebook-pagina en Twitter-account, zullen de bedrijven releasedatums onthullen, projecten aankondigen en exclusieve video’s uitzenden.

Eerste bod, vooraf geregistreerd, Frans bedrijf Ubisoft De eerste beelden van een nieuwe avonturengame gebaseerd op de blauwe sci-fi-film van James Cameron zijn onthuld, symbool afbeelding. “Het is een glimp van de geweldige reis die je te wachten staat op een van de mooiste maar ook een van de gevaarlijkste”, zegt Ubisoft-CEO Yves Guillemot. gedoopt Avatar: De grens van Pandora De game is ontwikkeld in samenwerking met Disney en zal in 2022 beschikbaar zijn.

Een nieuwe versie van de Switch?

De collectie introduceerde enkele andere nieuwe functies, zoals de nieuwe downloadbare uitbreiding voor de game. Assassin’s Creed: WalhallaEn de Beleg van ParijsPlus, nieuwe spelopties ver huilen En de regenboog zes. Ubisoft heeft ook een nieuwe game aangekondigd voor 2022 die Mario en Rabbids combineert voor de Nintendo Switch-console.

Waarnemers verwachten een show op zondag ervoor X-Box(Microsoft) eerst samen met Bethesda, dat onlangs werd overgenomen door de Amerikaanse gigant. Mobiele operator Verizon, die voor het eerst aanwezig is op de show, zal maandag 5G en de impact ervan op de toekomst van videogames bespreken. Dinsdag zou Nintendo details kunnen geven over nieuwe games voor zijn Switch-console, of zelfs een nieuwe versie van zijn vlaggenschip.

READ  Thomas Pesquet wordt de eerste Fransman die het bevel voert over het internationale ruimtestation