Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Doctor Who-crew arriveert in de TARDIS

De Doctor Who-crew arriveert in de TARDIS

Kustheksen Hij zet zijn samenwerking met Magic The Gathering voort. Vrijdag 13 oktober 2023 Aankomst in uw melkfabrieken 4 sets Doctor Who Commander. Parallel aan deze release zullen Doctor Who-kaarten beschikbaar zijn in verzamelboosterpakketten (in het Engels).

Dus ik ga niet tegen je liegen, ik ken Doctor Who niet, en ik heb nog nooit een aflevering gezien. Ik heb geen interesse in de mythologie van de serie, en ik heb ook niet de minste aandacht besteed aan de formaties, en Ik vind de kaarten niet bijzonder mooi. Ik nodig je echter uit om samen met mij deze collectie te ontdekken…

4 verdiepingen, 4 generaties, 4 monteurs

De eerste 3 verdiepingen zijn aanwezig Verschillende generaties artsenin chronologische volgorde, terwijl het vierde oppervlak wordt weergegeven Epische vijanden. Hij zal elk deck begeleiden Vliegtuig kaartenZoals we in een vorig artikel hebben uitgelegd.

Terug naar het verleden

De groep “Terug naar het verleden” is dat wel Blauw wit groen En geïnteresseerd in de eerste 8 artsen, Klassieke periode blijkbaar. We zouden recht hebben op een set die synergetisch is met de TARDIS, of die zich richt op vliegtuigachtervolgingskaarten, deck-knuffels, enz. Veel mogelijkheden in deze set, ook al lijkt de focus op historische kaarten te liggen. Let ook op de herhaling van Doctor’s Companion-kaarten, namelijk: wezens die co-leiders kunnen worden als een leider van het type Doctor wordt gebruikt.

Document van

Daarom zijn ze zeer modulair en vooraf ontworpen.

Ruimte-tijd mengsel

Document van

READ  Free lanceert een zeer grote actie van € 550 op een smartphone, abonnees lossen de voorraad op

Het tweede oppervlak is Blauw, rood en witricht zich op de volgende drie artsen en Revivalperiode van de serie. Net als de vorige dokter hebben artsen metgezellen en bepaalde stereotypen. De focus ligt op opschorting, verdwijning en tekenen van tijd.

Document van

Het duo van de Tiende Dokter en Donna Noble kan geen leider zijn in deze groep, aangezien zij geen wit in hun kleurenpalet bevatten.

Document van

De kracht van de paradox

Document van

De derde verdieping richt zich op 2 Laatste artsenKleurassociaties suggereren: Rood, blauw en groen. Het is het duo van de Dertiende Dokter en Yasmine Khan die de leiding zullen hebben, met een PARADOX-monteur die bonussen aanbiedt als we kaarten van buiten onze hand spelen.

Document van

Meesters van het kwaad

Document van

De uiteindelijke ondergrond biedt mogelijkheden Speel met de slechterikenKleuren Zwart, rood en blauw Naast het weerzinwekkende selectiemechanisme dat tegenstanders dwingt te kiezen tussen twee ongunstige opties.

Document van

De groep lijkt ook geïnteresseerd te zijn in artefacten, gezien de aanwezigheid van… Grote focus op de Daleks.

De wapening is inclusief

Document van

Zoals hierboven vermeld wordt de groep begeleid Aangepaste universiteitsboosterszodat u uw handen vuil kunt maken Alternatieve versies van kaartenzoals speciale “TARDIS” -versies van de Thirteen Doctors.

Document van

Het is ook mogelijk om, met een beetje geluk, een Seriële releases van onze lieve artsen :

Dao van

Geef gerust uw mening in de opmerkingen over uw tech kits, maar ga vooral naar onze partnerspagina om de verschillende producten te bekijken die u kunt pre-orderen. We herinneren je eraan dat de collectie op 13 oktober 2023 arriveert.

READ  Bespioneer iemands website zonder het te weten!

Koop speelgoed