Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Crisis Core: Final Fantasy VII trailer vanavond op Xbox? aanwijzingen | Xbox One

Het nieuws over Final Fantasy gaat vandaag verhuizen! Of in ieder geval vanavond met de livestream van Square Enix van een evenement gewijd aan de herdenking van 25 jaar Final Fantasy VII. En het is zeer waarschijnlijk dat we over de Xbox horen.

Crisis Core: Final Fantasy VII-remake op Xbox?

Het is officieel, Square Enix heeft plannen voor aankondigingen vanavond om het 25-jarig jubileum van Final Fantasy VII te vieren. De bijeenkomst is gepland om middernacht Parijse tijd. Dit zegt de uitgever op de speciale pagina: “Tijdens dit evenement brengen we je de laatste informatie over het 25-jarig jubileum van FINAL FANTASY VII.”

Als we over Final Fantasy VII horen, denken we meteen aan Final Fantasy VII-remakeeen game die tot op de dag van vandaag exclusief voor Sony is, maar onlangs was Met pensioen gaan van PlayStation Een van haar exclusieve games. Het is niet onmogelijk dat deze avond bekend wordt gemaakt.

Maar het is een andere aanwijzing die ons in het oor van vandaag brengt, en dat gaat nogal over… Essentie van Crisis: Final Fantasy VII, een actie-RPG die in 2007 op PSP werd uitgebracht als een prequel op Final Fantasy VII. Als we het er vandaag over hebben, is dat omdat het mogelijk is dat de aflevering van vanavond wordt aangekondigd in een verbeterde versie voor alle nieuwe consoles, of het nu PlayStation, Xbox of Nintendo Switch is.

De bron van deze informatie is The Snitch, een zeer recente insider, maar hij kondigde aan: overdosis Een dag voordat we erover hoorden, en ook de remake van The Last of Us: Part 1 voordat Sony het aankondigde. Hij was ook degene die de toegang tot een gratis game of toegang van Overwatch 2 bespotte Hollow Knight: Silksong Day One op Xbox Game Pass. Kortom, een zeer betrouwbaar account dat zich tot nu toe niet heeft vergist in zijn voorspellingen.

READ  Waarom heeft de iPhone nooit een terugknop?

Met de afbeelding van Crisis Core: Final Fantasy VII activeerde de insider opnieuw een advertentie, evenals gekleurde vierkanten die de platforms verpersoonlijken waarop de game zal worden aangekondigd, namelijk PlayStation, Xbox, Nintendo en pc.

Tot vanavond om te kijken of deze insider weer gelijk krijgt!