Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: “Ik heb ze 50 keer gezegd dat ze zich moesten laten vaccineren”, zegt Luc Ferry, een vriend van de gebroeders Bogdanov

De minister van Onderwijs en voormalig filosoof legt uit dat hij de tweeling waarschuwde voor de gevaren van Covid. Ondanks zijn advies weigerden ze het vaccin, Grichka stierf en Igor werd op de intensive care geplaatst.

Grichka Bogdanoff stierf op dinsdag 28 december na het oplopen van Covid Na enkele dagen op de intensive care in het Georges Pompidou-ziekenhuis in Parijs en zijn broer Igor Hij blijft in het ziekenhuis op de intensive care Op dezelfde afdeling als zijn broer.

De tweelingbroers, de sterren van de jaren ’80, zijn vooral bekend om hun populair-wetenschappelijke show op TF1. X. tijdEn en die van hen Vreemde fysieke veranderingen, vooral ter hoogte van hun kin.

Dus de twee broers hebben cZe hebben Covid-puppy’s en zijn niet ingeënt.

En dit ondanks de aanbevelingen van hun vriend van meer dan dertig jaar geleden, Jules Ferry, voormalig minister van Onderwijs en Filosoof, zoals uiteengezet in Parijse.

“Ze dachten dat het vaccin gevaarlijker was dan het virus.”

De laatste definieert: ‘Ik heb ze 50 keer gezegd dat ze het Covid-vaccin moesten halen’. Volgens hem hebben ze er drie weken geleden nog eens over gesproken aan de telefoon.

“Ze dachten dat het vaccin gevaarlijker was dan het virus.” Omdat ze atletisch en gezond waren, legt Luke Ferry uit.

Tijdens het toevoegen: “Grichka was niet anti-fax”, Alleen voor hem trouwens, zoals Igor. “Ik heb hem verteld dat het een afschuwelijk iets was.”

Dit mag nooit gezegd worden De tweeling heeft niet publiekelijk gesproken over hun standpunt over het vaccin.

READ  Touche Pas à Mon Poste: Ilan is beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige, sprekend

“Kun je je de pijn van Igor voorstellen als hij uit coma ontwaakt”

Luc Ferry specificeert ook dat Igor in coma zal blijven op de intensive care van het Georges Pompidou-ziekenhuis in Parijs.

‘Ik heb gehoord dat hij nog steeds in coma ligt. Als hij wakker werd, zou je je de pijn kunnen voorstellen om te weten dat zijn broer was overleden.’

Drie piloten werden neergeschoten voor een nieuwe versie van hun “Temps X”-show, die binnenkort op C8 zou worden uitgezonden.