Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: Gezondheidskaart binnenkort geïntegreerd in vliegtickets om tijd te besparen?

Door Laurent P. Geplaatst op 16 juli 2021 om 11:45 uur Bijgewerkt op 16 juli 2021 om 11:45 uur

Tijd besparen op de luchthaven ondanks Covid, uitdaging voor Air France! De luchtvaartmaatschappij heeft aangekondigd dat ze reizigers de mogelijkheid wil bieden om een ​​gezondheidskaart in hun vliegtickets te integreren, om zo het wachten bij douanecontroles en bij het instappen te verminderen.

De Gezondheidspas spoedig opgegaan in vliegtickets ? Het is sowieso een wens aAir France Om soms aan reizigers te worden verstrekt Coronavirusziekte En door Air France te gebruiken, om gezondheidstickets te combineren met tickets om tijd te besparen ineen luchthaven Tijdens het examen en het instappen in het vliegtuig. Tijdwinst, maar ook een welkome vereenvoudiging, aangezien reizigers verschillende documenten moeten overleggen voordat ze aan boord gaan, of het nu hun paspoort is of de resultaten van verschillende vereiste tests (PCR, antigeen, enz.).

door middel van een QR code, Verkrijgbaar bij Gratis app, die kaartjes en Gezondheidspas kan verschijnen. Een toestel in testfase vanaf zaterdag 17 juli 2021 voor vluchten naar Corsica En deoverzee, die optioneel blijft voor reizigers. Voor degenen die het zullen gebruiken, is alleen deze QR-code – die bij het instappen wordt gepresenteerd – voldoende om aan boord van het vliegtuig te gaan. “Wat we proberen te doen is de reis gemakkelijk te maken en in dit woud van regelgeving die regelmatig verandert, zodat we onze klanten drie dagen van tevoren kunnen vertellen, kunnen we je vertellen of je ‘klaar’ bent. om te vliegen” of als er documenten ontbreken‘, legt hij ook uit Jay Zaklad, directeur van HUBLuchthaven Parijs Charles de Gaulle.

READ  Highway Convenience Zones: waarom verkopen winkels hun dure producten?

Meer Air France Niet het enige bedrijf dat de kaart-/ticketverzamelervaring heeft geprobeerd… piraat Het draait al twee weken voor zijn buitenlandse reizen. De SNCF Hij zou het ook kunnen overwegen voor zijn extraterritoriale reizen. Een apparaat dat toch een groot aantal reizigers moet troosten en tijd moet besparen.