Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chevrolet adviseert de auto niet in een overdekte parkeergarage te parkeren

“Spontane” branden van elektrische auto’s blijven zeldzaam, maar treffen alle merken. En meestal is dit een echte hoofdpijn voor brandweerlieden die het vuur moeten beheersen, de fout van lithium dat zich bij contact met lucht zeer ontvlambaar gedraagt. Vijf recente en onverklaarbare Chevrolet Bolt-branden in de VS brachten het merk tot een radicale beslissing: het adviseerde zijn klanten de bouten niet in een afgesloten ruimte op te slaan en de lading te controleren, ook ‘s nachts.

Uit voorzorg vragen we eigenaren van elektrische voertuigen van Chevrolet Bolt 2017-2019 die hebben deelgenomen aan de terugroepactie om hun voertuigen onmiddellijk na het opladen buiten te parkeren en hun voertuigen niet ‘s nachts in de oplaadtoestand te laten staan ​​terwijl deze incidenten worden onderzocht. Betrokken klanten die niet hebben deelgenomen aan deze terugroepactie moeten (hun voertuig) alsnog naar hun dealer brengen.”, identificeert General Motors, dat al 69.000 spijkers heeft teruggeroepen.

Het brandgevaar van een elektrisch voertuig, vooral bij een aanrijding, heeft ertoe geleid dat sommige merken brandweerlieden, die dit vaak moeten doen, direct opleiden. Dompel de auto volledig onder In het water.

READ  Renault's fabriek in Sandovil is gesloten vanwege een tekort aan componenten