Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: de nieuwe golf van Omicron in de vroege zomer van 2022, waarschuwt de Britse Wetenschappelijke Raad

Covid: de nieuwe golf van Omicron in de vroege zomer van 2022, waarschuwt de Britse Wetenschappelijke Raad

De groep wetenschappers die de Britse regering adviseert, verwacht binnen enkele maanden, aan het begin van de zomer, een nieuwe golf van de Omicron-variant. Een rampscenario moet volgens deze experts echter worden vermeden.

Wetenschappers die lid zijn van Sage, de wetenschappelijke adviesgroep voor noodsituaties, gaan volgens een rapport aan het begin van de zomer uit van een nieuwe golf van Omciron. voogdVrijdag 14 januari.

golf kan worden gecontroleerd?

Deze experts, die de Britse regering adviseren, provoceren de hervatting van de epidemie vanaf het begin van de zomer vanwege de hervatting ervansociale activiteiten En vanaf hier verminderen Van immuniteit. Ze zijn ervan overtuigd dat een bestand De golf blijft onder controle En hij zal niet geboren worden Geen rampscenario naar mij het ziekenhuis.

Volgens onze collega’s komt deze mening in een context waarin de regering onder druk staat van verschillende conservatieve parlementsleden. Ze willen de gezondheidsbeperkingen in het land opheffen. Voor wetenschappers kan de omvang en timing van deze nieuwe golf niet “met zekerheid” worden voorspeld vanwege meerdere externe factoren. De huidige gegevens wijzen op de mogelijkheid van: de uitbraak Dat zou tussen de 1.000 en 2.000 ziekenhuisopnames per dag opleveren.

Nog steeds groot in ziekenhuizen

In het land zou de gezondheidssituatie in ziekenhuizen maandenlang gespannen kunnen blijven, zo vertellen experts. De wetenschappers legden uit dat “het op basis van de scenario’s nog steeds mogelijk is dat ziekenhuisopnames in Engeland nog enige tijd hoog zullen blijven vanwege het zeer hoge aantal infecties en het aanhoudende risico op ziekenhuisopname voor ouderen en ongezonde. in het bijzonder gevaccineerd.” Van salie, verplaats het voogd.

De Britse minister van Volksgezondheid heeft gereageerd op de druk van conservatieve parlementsleden die de beperkingen wilden beëindigen. Op donderdag 13 januari zei hij dat hij de beperkingen zo snel mogelijk wilde opheffen. Volgens een bron dicht bij de regering kan de week van 17 januari bepalend zijn voor de richting van het gezondheidsbeleid van het land.

READ  Washington kondigt aan dat het het Russische spionageprogramma "Snake" heeft geneutraliseerd