Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christian Eriksen verraste Blues

Christian Eriksen weet nu wat hem te wachten staat. Om in de race te komen, werd dinsdag Frankrijk verslagen door Australië (4-1) nadat het in de openingswedstrijd heel snel had toegegeven. in het andere spel Uit groep D van het WK 2022Het ongeïnspireerde Denemarken stuitte op een dappere ploeg uit Tunesië (0-0). Aanwezig in microfoon van sport zijn Deze vrijdag, de dag ervoor Showdown Deens Dynamite vs Blues (zaterdag 17.00 uur)Christian Eriksen, 30, gaf toe verrast te zijn door de selectie van Didier Deschamps in deze eerste wedstrijd.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

“Ja natuurlijk, als je tegen een tegenstander speelt, geeft dat je vertrouwen, maar elke keer is het anders, plaats, plaats, verschillende teams, dat weten we, maar ja, het geeft vertrouwen.”De aanvallende middenvelder vertelde Manchester United eerst over de laatste twee Deense successen tegen Frankrijk in de Volkenbond, voordat hij verder ging. Ik denk dat Australië in het begin goed speelde, maar Frankrijk eindigde erg sterk, ik was verrast. Iedereen weet welke kwaliteit ze hebben, maar ik was zeer verrast. » Of de wereldkampioen zaterdag Denemarken gaat verrassen, is nog maar de vraag.

Ter gelegenheid van het WK biedt Parions Sport online u de eerste dubbele weddenschap tot € 100 en € 10 zonder storting met de code FMCDM. Maak vandaag nog uw account aan om te profiteren van deze exclusieve aanbieding.

READ  Brazilië treft Servië in finale