Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Catherine Deneuve saboteert de column van Jean-Michel Avati in “Quotidien”

Catherine Deneuve saboteert de column van Jean-Michel Avati in “Quotidien”

Jean-Michel Avati en Catherine Deneuve in de film “Quotidien”. Schermafbeelding

video- De actrice kwam naar TMC om de film te promoten Bernadette Het lange verhaal dat de journalist vertelde over Jean-Claude Le Monde, de voormalige chauffeur van Jacques Chirac, kon hij niet waarderen.

Op deze dag, woensdag 4 oktober Catharina Deneuve Hij werd uitgenodigd op de set van “Quotidien” om de film te presenteren Bernadette . In de speelfilm van regisseur Lea Dominac speelt de actrice de voormalige First Lady. De start van de promotie verliep zonder problemen, zonder te vertrouwen op de column van Jean-Michel Avati.

Voor het verhaal van Bernadette Chirac koos de journalist ervoor om zich te concentreren op de chauffeur van haar man, Jean-Claude Le Monde, die Jacques Chirac twintig jaar lang diende. Een leven verteld in zijn boek Vijfentwintig jaar bij hemuitgegeven door Ramsay in 2001. Een redactionele keuze die de actrice slechts matig waardeert en snel bekend zal worden gemaakt.

Zeer lange kolom

Jean-Claude Le Monde, een man in de schaduw, was getuige geweest van het verraad van zijn baas. “Jacques Chirac hield zoveel van Le Monde dat hij hem tot zijn rechterhand maakte en hem door heel Parijs bracht, zelfs naar Frankrijk, om talloze vrouwelijke veroveringen, minnaressen en contacten te zien…”. Het verhaal is al heel lang voor Catherine Deneuve, die helemaal doorging tot Jean-Michel Avati. “Talloze…”, herhaalt de actrice fronsend. ‘Ik weet dat hij minnaressen had, maar alle politici, alle mannen aan de macht hebben minnaressen.’zij voegt toe. ‘Ontelbaar, wat betekent dat niemand ze heeft geteld.’probeert de journalist, wiens enthousiasme snel afneemt, te rationaliseren.

Vervolgens bespreekt Jean-Michel Avati “Enveloppen met kaartjes verzonden naar allen die zich inzetten voor Jacques Chirac.” En gedistribueerd door de chauffeur. Deze betalingen waren het onderwerp van verschillende onderzoeken. “Alles werd opgetuigd in het stadhuis van Parijs.”, vat de journalist samen. Ook hier zit Catherine Deneuve niet te wachten op het einde van een column die haar duidelijk stoort: “Je overdrijft het woord ‘nep’, dat moet gezegd worden “onderhandeld” Nee “Nep”». “Het is een overdreven verhaal, laten we het zo zeggen.”Antwoordt Jean-Michel Avati, die ook zijn geduld begint te verliezen.

Hij vervolgt zijn verhaal pijnlijk, dat zeer lange minuten begint te duren. “Ik begrijp niet waarom je minder over Bernadette Chirac praat dan over de chauffeur van Jacques Chirac? Waarom moet je zo lachen om dit verhaal?” grapte Catherine Deneuve, die volledige desinteresse toonde in alles wat ze zojuist had gehoord.

Yann Barthez lacht beschaamd en schiet zijn gast en columnist te hulp. “We zijn verre van de komedie Bernadette…”, De presentator die merkt dat deze beroemde coureur in de film de enige hoofdrolspeler is die profiteert van een fictieve naam beslist. Zijn naam werd veranderd in Yvon Mulliner in de gedaante van Lionel Abellanski. “Ik denk dat de advocaat dat heeft besloten, zodat er geen problemen zouden ontstaan ​​met niet-gerelateerde zaken.”antwoordt Catherine Deneuve en elimineert daarmee haar gesprekspartner.

READ  Dancing with the Stars 2024 – Ruzie tussen Ines Rigg en Natasha St-Pierre: Kevin, de ex-man van de cabaretier, raakt betrokken