Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno Sanchez lijkt in het echte leven veel op Audrey Floro!  – Tuxbord

Bruno Sanchez lijkt in het echte leven veel op Audrey Floro! – Tuxbord

Bruno Sanchez aarzelde niet om in het echt over de echte persoonlijkheid van Audrey Floro (HPI) te praten!

Audrey Floro heeft al enkele jaren een geweldige carrière in de filmwereld. Als HPI het bekender kan maken, is het altijd een hit geweest in de filmwereld. Bruno Sanchez van zijn kant wel Ik was gefascineerd door de actrice.

Bruno Sanchez vertrouwt Audrey Floro (HPI)

Donderdag 13 juli zendt TF1 een nieuwe aflevering van HPI uit. En zoals altijd was de serie een regelrechte hit op de Franse Channel One. Audrey Floreau reikt gemiddeld naar binnen Het verzamelt tussen de 7 en 8 miljoen kijkers.

En dit heeft een goede reden. Audrey Fleurot is erg populair dankzij haar rol als Morgan in de serie. Bruno Sanchez, zijn co-ster, van zijn kant, verborg niet alle sympathie die hij had voor de actrice.

Degene die Gilles Vandraud speelde in HPI legde hier vast over Audrey Floreau. Hij gaf toe dat ze ook warm was. Hij aarzelde niet om dit te doen Mooie complimenten op een champagne rood.

Bruno Sanchez onthulde: “Ze is dezelfde man die ik drie jaar geleden ontmoette. Altijd zo grappig, altijd zo cool. Ze leert haar script heel ‘school’.”.

Ook voor het toevoegen: “Ze zit al vier maanden elke dag in haar kamertje. Ze heeft geen tijd voor een groot hoofd.”. Aan de andere kant gaf hij toe dat de HPI-ster wat problemen had.

“Ik ben een harde werker, ik heb alle etappes beklommen”

De acteur onthulde dat het succes van HPI “een beetje ingehaald” is door Audrey Floreau. Laatstgenoemde onthulde ook dat ze dit niet had verwacht De serie heeft in de loop der jaren zo’n razernij gekregen.

READ  Prins Louis is 5 jaar oud: deze krachtige keuze die zou kunnen gebeuren ter gelegenheid van de kroning van Karel III

In een interview met Le Figaro vertrouwde Audrey Floro toe: “HPI komt na een paar jaar werken, het stelt me ​​in staat om vrij rustig met succes om te gaan. Ik ben een harde werker die alle stadia heeft beklommen”.

We vermelden ook: “Nu heb ik een venster waar ik bijna alles kan doen, alles is voor mij beschikbaar”. Bovendien zou de jongedame dat moeten doen Zijn leven op de sets combineren met zijn gezinsleven.

Ze gaf ook toe dat ze haar kinderen niet vaak ziet. Audrey Floro (HPI) brengt elk weekend tijd met hen door, maar de rest van de week niet. Gelukkig kan ze rekenen op haar minnaar om voor haar stam te zorgen.

De jonge vrouw onthulde: “Ik probeer elk weekend naar huis te gaan en het is zo vermoeiend. De kinderen hebben het geluk dat ze een vader hebben die hen steunt. En dat ben ik ook als ik hier ben.” Ik probeer punten te scorenom er volledig te zijn ».

Onze kinderen hebben dit altijd geweten.

Audrey Fleurot onthulde ook haar situatie: “Het komt veel voor bij mannen die mobiel zijn en wiens vrouw het huishouden runt. Hier is de situatie omgekeerd..

Zoals ze toegaf: “En onze kinderen hebben dit altijd begrepen, en alle formaties zijn nuttig voor hen.”. Zoals de HPI-ster aangeeft, zij Ik heb die tijd alleen nodig.

Audrey Floreau gaf aan dat ze doordeweeks haar eigen onafhankelijke leven nodig had voordat ze in het weekend naar huis ging. Ze claimde het zelfs Voorkeur voor fotografie in de provincies. En dit heeft een goede reden.

READ  Horoscopen voor de week van 24-30 juni 2024: bereid je voor op romantisch geluk en mogelijke zwangerschap - Astro NextPlz

Ze voelt zich ook minder moe als ze naar de territoria gaat. Omdat ze in Parijs of in Ile-de-France ook ’s avonds haar gezinsleven moet regelen.