Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno Genesio in een schietstoel!

Bruno Genesio in een schietstoel!

Dit zal een authentiek symbool zijn, aangezien de Bretonse club, destijds gecoacht door Julien Stephan, in april 2019 in het Groupama Stadion de halve finales van de Franse beker won (3-2), wat het vertrek van de ploeg bespoedigde. Geneseo van de OL-bank. Vier jaar later waren de rollen voor de helden omgedraaid, maar het scenario bleef hetzelfde. De nederlaag zondag tegen Olympique Lyonnais (0-1), ondanks dat hij al enkele maanden midden in een crisis zat op het veld in Roizon Park, zou wel eens te veel kunnen worden voor Bruno Genesio. De interlandpauze zal dienen als een manier om na te denken over de rest van het seizoen. Merk op dat de spelers van Rennes dit seizoen nog geen twee opeenvolgende wedstrijden hebben gewonnen.

De rest volgt na deze aankondiging

“Als we na twaalf dagen twaalf punten halen bij een club die een doelpunt heeft in de Champions League, en de middelen heeft om spelers te contracteren, is het duidelijk dat de coach ook als eerste verantwoordelijk is en zijn er vragen over zijn toestand. normaal, dat weet ik, ik ben geen beginner.”analyseerde de Franse coach die tot juni 2025 onder contract staat bij Rennes. Ondanks een XXL-transferperiode waarin bijna £ 60 miljoen werd uitgegeven om met name Ludovic Blas, Enzo Lo Fey, Fabian Rieder, Bertog Yildirim en Nemanja Matic aan te trekken, de Rouge et al. Neuer kan dit niet en staat momenteel op de 13e plaats, slechts één punt achter FC Lorient, dat momenteel op de 15e plaats staat. Zondag startte Bruno Genesio toen er een vraag werd gesteld over zijn toekomst.

READ  Kylian Mbappé en Frankrijk zullen het “solide defensieblok” van Ierland moeten verrassen.

Voor lezen
Ren: Geneseo’s kritische reactie op zijn toekomst

De Bretonse regering denkt na!

Na de nederlaag tegen Lyon zondagavond communiceerde de directie van Rennes niet. Maar volgens informatie van onze collega’s van het teamDe Franse coach Bruno Genesio verkeert nu in groot gevaar. De Franse krant legt uit dat de leiders van Stade Rennes naar verwachting deze week een toespraak zullen houden en dat de internationale wapenstilstand, die ongeveer tien dagen zal duren, alle partijen zal beoordelen die betrokken zijn bij deze stormachtige situatie in Bretagne. Aandeelhouder Francois Pinault, sportief directeur Florian Meurice en de rest van de leiders van Rennes zullen deze week bijeenkomen om de rest van het seizoen te bespreken, en in het bijzonder de toekomst van Geneseo.

De rest volgt na deze aankondiging

Sinds de start van het seizoen lijkt het erop dat de editie 2022/2023 van Stade Rennes, dat een zeer positieve staat van dienst had met een aantrekkelijke speelstijl en een vierde plaats in het toernooi, een verre herinnering is geworden. Het is nog te vroeg om de volgende beslissingen van Florian Maurice en zijn adviseurs te kennen. Maar één ding is zeker: de lucht is donker in Rennes en de storm van radicale verandering zou op de hoofden van sommige acteurs kunnen vallen. Goede resultaten in de Europa League (eerste in Groep F) lijken niet genoeg om de tegenslag thuis tegen Lyon, de woede van Geneseo in de tunnel bij de rust, talrijke defensieve tekortkomingen en een gebrek aan aanvalsefficiëntie te verbergen. Hij volgt.

READ  The Belgians Abroad: Brighton en Trossard verslaan Manu, ex-Bourgeois scoren Cyril Ngong in Nederland

kroeg. de
updaten