Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

British Airways schrapt 10.000 vluchten na beperkingen op Heathrow Airport

British Airways schrapt 10.000 vluchten na beperkingen op Heathrow Airport

Om chaos te voorkomen en het personeelstekort op Heathrow op te vangen, past de Britse luchtvaartmaatschappij haar schema aan voor kortere vluchten.

British Airways British Airways zal Verwijder 10.000 vluchten Meer vanaf Heathrow tot eind maart, na de verlenging van de limieten opgelegd door London Airport. Maandag bevestigde de luchtvaartmaatschappij dat de luchtvaartmaatschappij haar korte-afstandsvluchtschema tot eind maart aanpast en haar vluchtplannen heeft verminderd met ongeveer 5.000 retourvluchten, of in totaal 10.000.

Het zal deze winter vertrouwen op zijn schema van 290 dagelijkse retourvluchten vanaf Heathrow, zijn belangrijkste basis. “Nadat Heathrow Airport besloot haar grenzen uit te breiden naar passagiers“Vanwege het gebrek aan personeel en om chaos op de luchthaven te voorkomen”,We passen ons schema aan voor korte tripsDe woordvoerder merkte op.

zie ook Het Verenigd Koninkrijk: het land dat wordt getroffen door massale transportstakingen

De vliegcapaciteit is deze winter met 7% verminderd

Getroffen passagiers krijgen een overplaatsing naar een andere luchtvaartmaatschappij of een concurrerende vlucht of een terugbetaling aangeboden. Kijkend naar de al aangekondigde vluchtverlagingen, meldt British Airways dat de capaciteit voor de periode mei-oktober met 13% is gedaald.

Het bedrijf stopte begin augustus ook tijdelijk met de kaartverkoop voor haar korteafstandsvluchten op Heathrow. Ook British Airways heeft vastgesteld dat haar vliegcapaciteit deze winter met 8% is afgenomen met de aangekondigde aanpassingen. De belangrijkste luchthaven van HeathrowhoofdcentrumDe Britse regering kondigde vorige week de verlenging aan van de beperkingen op het aantal vertrekkende passagiers, aanvankelijk gepland tot eind deze maand, tot eind september, vanwege het gebrek aan arbeidskrachten en het vermijden van chaos op luchthavens.

READ  De Tribune Dimanche wil voormalige lezers van het Journal du Dimanche aantrekken.

zie ook Verenigd Koninkrijk: Acht dagen staking in de belangrijkste Britse scheepvaarthaven