Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blake Lively en Lily Allen schitteren op de 2022 Gem Awards

Blake Lively en Lily Allen liepen vrijdagavond over de rode loper voor de Gem Awards.

Vrijdagavond werd de diamant gehuldigd. Het Gem Awards Gala werd gehouden in New York in aanwezigheid van vele beroemdheden. Blake Lively Ze is afgebeeld in een prachtige zwarte jurk, open op de buik, versierd met gouden sieraden. De 34-jarige actrice droeg een paardenstaart en genoot van een solo-avond zonder echtgenoot Ryan Reynolds. Het stel, dat sinds 2012 getrouwd is, zal samen met Regina King en Lin-Manuel Miranda het MET 2022-feest voorzitten.

Lily Allen Hij liep ook de rode loper voor het evenement. De zanger koos de kant van Anthony Borowski (“Queer Eye”). Bij deze gelegenheid droeg de 36-jarige actrice een witte kanten jurk en onthulde haar borst. Gouden kettingen en een handtas maakten haar look af.

Lezen:Blake Lively en Ryan Reynolds schitteren voor een avond met de sterren

De Gem Awards, uitgereikt door de handelsorganisatie Jewelers of America, is de beroemdste ceremonie in de sieradenindustrie. Het eert de creaties en merken wiens werk de zichtbaarheid van fijne sieraden en horloges vergroot.

Klonen is verboden

READ  Very Weak Phil Collins: Afscheid en ontroerende woorden van zijn dochter Lily Collins