Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij zijn begrafenis rouwt de menigte om een ​​”hoge vertegenwoordiger” die te vroeg is vertrokken

De lucht is uniform grijs en de koude breekt door in de late januariochtend. Velen van hen verzamelen zich echter rond de Saint-Eustache-kerk (1e arrondissement) waar op donderdag om 11.00 uur een zegen wordt gehouden ter ere van Gaspard Uliel, stierf op 37-jarige leeftijd bij een botsing met een andere schaatser op 19 januari. In het buitenland worden maximaal 1.000 gasten verwacht, ongeveer 200 volgens AFP en 270 volgens onze eigen schattingen.
Breng een laatste groet aan de acteur. Of gewoon werken, gezien het aantal aanwezige journalisten.

Iedereen heeft zijn eigen commentaar, en soms is het net zo goed en relevant als het commentaar van deze fotograaf in de hoed als ze dat zijn Catherine Deneuve : “Verdomme, je hebt zoveel genomen! Plots ging er een golf van opwinding door de menigte. “Ze zullen de kist eruit halen [du corbillard] Kondigt een vrouw in een paarse jas aan. Een voorspelling die iets later zal blijken, wat niet verwonderlijk is.

“Het is niet eerlijk om me zo jong te verlaten.”

Direct achter de borstwering zorgt Sylvian ervoor dat hij geen kruimel van de viering mist, ook al gebeurt er niet veel als de kist eenmaal in de kapel staat. “Ik ben nog steeds in shock en wilde daar bij Gaspard Ulliel zijn, legt deze inwoner van Plessis Robinson (Hauts-de-Seine) uit. Het is niet eerlijk dat ik jong blijf, ik heb een zoon van dezelfde leeftijd en het moet verschrikkelijk zijn voor de ouders.” Voor haar, die veel van zijn films heeft gezien, was deze “hoge acteur” “in harmonie met Alain Delon.” Dus wanneer de veiligheidsdienst massale brochures begint uit te delen, staat ze op de eerste rij. Bovendien , zij is degene die haar exemplaar zal verstrekken 20 minuten. Het moet gezegd dat Sylvian geen beginner is. Ik woonde de begrafenis bij van Jean-Pierre Mouki, die ik “aanbad” en dat
Johnny HallydayZijn favoriete zanger.

READ  Christophe Deshavan beschuldigt M6 van plagiaat en claimt 10 miljoen euro
De uitgebreide brochure werd gepresenteerd door Tikram Sylvian. -J Novello

Het is goed, want ze had er spijt van dat ze niet naar La Madeleine ging Betaal mijn laatste respect aan JohnnyDie Sophie, die met pensioen is, heeft de reis gemaakt. “Ik ben gekomen om aanwezigheidswerk te doen”, zegt ze vol vertrouwen. Daarom is hij de mooiste Franse acteur. Hij leek zo schattig en zo menselijk. Eén spijt: “Ik had graag gezien dat hij meer zou touren, we hebben hem niet genoeg in de bioscoop gezien. Sophie heeft een theorie over het kiezen van Saint-Eustache: “Misschien omdat ze jonger en modieuzer is dan La Madeleine. In feite woonde Gaspard Uliel zijn jeugd in de buurt en werd gedoopt in St. Eustache, maar in 20 minutenSophie’s theorie is gevalideerd.

Nabij de slagbomen, een nieuwe distributie van groepsbrochures. Sylvian strekt haar armen uit. De man van de organisatie werd niet bedrogen: “Het is de vierde keer dat ik hier doneer! Bovendien besloot een jonge man die aandacht nodig had de beroemde tekst hardop voor te lezen. CNews-verslaggevers haasten zich hierheen.” Vincent Lyndon Kwam laat aan.

We wijzen zelfs het gezin af

Julia, die in de buurt werkt en woont, wilde de gelegenheid onderweg vieren. “Ik heb meegedaan aan een van zijn films, Prinses van Montpensier, met historische kleding en al het andere, “zegt ze. Niet in Fana Mania, je wilt gewoon “de herinnering aan cinema” onthouden. Over cinema gesproken, de man met de oorbel tuurt aandachtig naar de scène. beetje trots. Speel met Gaspard Uliel in mensen en hun koning. Bovendien zouden ze elkaar binnenkort weer ontmoeten. Het was heel moeilijk voor hem. Zijn zoon was in de kerk, hij probeerde zich bij hem te voegen maar had niet het wachtwoord om door de veiligheidscontrole te komen. Plots loopt een jonge man langs de kerk tot aan de zichtbaar late ingang. “Oh shit! Maar hij is mijn zoon!”

READ  Morgen is van ons: Jennifer Loret sluit zich aan bij TF1-serie, ontdek haar rol دور

Rond het middaguur begonnen de eerste gasten Saint-Eustache te verlaten voor een laatste openbare hulde aan Gaspard Ulliel. De veiligheidsdiensten adviseren het publiek om ‘de pers te laten opereren’. Maar de jonge vrouw in een paardenstaart wordt niet bedrogen en zegt: “We hebben geen camera’s, maar we zijn hier ook voor een volkslied! De kist verschijnt aan de Rue Rambutto met respectvol applaus van de verzamelde menigte. Dan gaat het naar Père- Begraafplaats Lachaise. Het was triest, maar mooi.”