Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ben jij een van de 10% van de bevolking die deze puzzel kan oplossen?

De ogenschijnlijk voor de hand liggende maar vol valkuilen circuleren op sociale netwerken sinds uit een Japans onderzoek bleek dat slechts 90% van de twintigers niet in staat is om correct te antwoorden.

Op internet breken veel gebruikers hun tanden bij dit account op CM2/6e-niveau.
De termen algemene intelligentie, algemeen mentaal vermogen, intelligentie of simpelweg intelligentie worden vaak door elkaar gebruikt om te verwijzen naar het testen van cognitieve vaardigheden.

Ze worden vaak gegeven tijdens werving en zijn vergelijkbaar met redeneertesten. Logica is eigenlijk een essentiële eigenschap om te ontwikkelen, zowel in de professionele wereld als in je dagelijkse leven.

Wiskundige proeve van bekwaamheid wordt veel gebruikt in wedstrijden om uw redeneervermogen te onthullen. De moeilijkheidsniveaus van wiskunde zijn opzettelijk laag, omdat het niet gaat om geavanceerde wiskundige vaardigheden, maar om hoe je een probleem oplost met een niveau van wiskundige kennis dat gelijk is aan dat van een basisschoolkind.

Dit is waar de moeilijkheid ligt en de logische test begint. Met behulp van eenvoudige elementen, zoals optellen en vermenigvuldigen, een of twee wiskundige basisregels die iedereen kent, moet je het antwoord logisch vinden. Als het er op het eerste gezicht gemakkelijk uitziet, besef je al snel dat je de parameters moet verhogen waarmee je rekening moet houden om het probleem op te lossen…door logica.

Logica is een sterke indicator die altijd wordt gemeten in intelligentietests, omdat het een essentiële kwaliteit is om te ontwikkelen voor meer gemak in de professionele wereld of gewoon om kleine problemen van het dagelijks leven op te lossen. Omdat we vaker wel dan niet in moeilijkheden blijven steken omdat we niet weten hoe we het probleem moeten aanpakken, waar we moeten beginnen en welke stappen we vervolgens moeten nemen om een ​​”logische” oplossing voor onze verlegenheid te vinden. In de volgende oefening wordt je logica getest. U zult de verborgen “interne logica” van de test moeten ontdekken en zo de oplossing vinden.

READ  Zijn Covid-vaccins effectief tegen de Indiase variant?

Dit probleem gaat al een paar dagen viraal. Op het eerste gezicht is deze test heel eenvoudig, operaties op basisklasseniveau, het begin van de middelbare school, maar kun je de oplossing vinden?

Hier is de oplossing in deze video

Het juiste antwoord is 30

* Presse Santé streeft ernaar gezondheidskennis over te brengen in een taal die voor iedereen toegankelijk is. In ieder geval kan de verstrekte informatie het advies van een gezondheidsprofessional niet vervangen.