Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Begrafenis van Elizabeth II: Prins Harry mag geen militair uniform dragen en stopt elke controverse over zijn jurk

Begrafenis van Elizabeth II: Prins Harry mag geen militair uniform dragen en stopt elke controverse over zijn jurk

Hoewel prins Harry zijn militaire uniform niet mocht dragen tijdens de verschillende ceremonies die werden georganiseerd voor de begrafenis van Elizabeth II, heeft de hertog van Sussex een einde gemaakt aan elke mogelijke controverse over zijn jurk.

Klassiek pak. Prins Harry stopte speculatie over zijn kleding en zijn hypothetische wrok over het feit dat hem een ​​militair uniform werd geweigerd om de begrafenis van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth II, bij te wonen. Dit werd onthuld door journalist die gespecialiseerd is in de koninklijke familie, Omid Scobie, in een tweet die hij aan het eind van de dag plaatste waarin de woorden van een Sussex-woordvoerder werden geciteerd.

“[Prince Harry] “Hij zal een klassiek kostuum dragen bij evenementen ter ere van zijn grootmoeder”, zei de vertegenwoordiger van Sussex. “Zijn contract van militaire dienst wordt niet bepaald door het uniform dat hij draagt”, identificeert de laatste alvorens te concluderen: “We verzoeken respectvol dat de focus blijft liggen op het leven en de nalatenschap van Hare Majesteit de Koningin.”

Zijn uiterlijk en virtuele teleurstelling stonden de afgelopen dagen in het middelpunt van de belangstelling, toen hij zijn uniform niet mocht dragen vanwege zijn terugtrekking uit het officiële leven van de Kroon en zijn vertrek uit de Verenigde Staten in maart 2020.

READ  "Ik haat het, de toverstok zal hard terug zijn!"

Vooral omdat, volgens de Daily Mail, zijn oom Andrew, die zich teruggetrokken heeft uit het openbare leven sinds beschuldigingen van aanranding tegen hem in de context van Jeffrey Epstein’s zaak, morgen woensdag het uniform zou dragen ter gelegenheid van een georganiseerde wake in Westminster ter ere van Elizabeth II. De verschillen die prins Harry met de rug van zijn hand wegveegt.