Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Atletico formaliseert de terugkeer van Antoine Griezmann

Atletico formaliseert de terugkeer van Antoine Griezmann

Atletico formaliseert de terugkeer van Antoine Griezmann

Zoals de afgelopen dagen werd aangekondigd, is Antoine Griezmann een officiële speler geworden voor Atlético Madrid. De Frans international wordt voor twee seizoenen uitgeleend aan FC Barcelona en keert zeker tot 2026 terug naar Colchoneros.

Meer informatie hier.

Chelsea: Barcelona zal overleggen met Jorginho

volgens TotomerkatoJorginho’s zaakwaarnemer, Joao Santos, was de afgelopen dagen in Barcelona voor besprekingen met de leiders van Barcelona. Het contract van de Chelsea-middenvelder loopt in juni af. Vrij om vanaf 1 januari betrokken te raken bij een nieuwe club, zal hij van groot belang zijn voor de Catalaanse club die ze al hebben gezocht. Daarnaast gaf Matteo Alemani aan dat Barcelona er de voorkeur aan geeft om aan het einde van het contract spelers aan te trekken en dus vrij in transfercompensatie komende zomer. Op 30-jarige leeftijd zou de Italiaanse Europese kampioen veel kunnen betekenen.

PSV herkent clausule in contract Xavi om PSG terug te geven

Er staat al een clausule in het contract van Xavi Simmons bij PSV Eindhoven waardoor de aanvallende middenvelder zou kunnen terugkeren naar PSG. Bij de presentatie van de financiële resultaten van de club wilde de algemeen directeur van PSV, Marcel Brands, niet verder ingaan op dit onderwerp door geen details te verstrekken over dit item.

Hij heeft zijn bestaan ​​echter al bevestigd en zou volgens het rapport een mogelijke terugkeer van de speler naar de hoofdstad kunnen vergemakkelijken Voetbal International En de Eindhoven Dagblad. Simmons heeft daarom een ​​optie in zijn contract met PSV waarin de voorwaarden staan ​​waaronder hij terug kan keren naar PSG, met als uitgangspunt dat PSV financieel veel zou winnen.

Volgens het Eindhovens Dagblad geldt een beperkte transfersom van zo’n 10-12 miljoen euro als Simons komende zomer wordt gekocht. Xavi Simons tekende deze zomer een gratis contract tot 2027 bij PSV Eindhoven.

READ  LIVE - Mercato: Textor ontkent 'nepnieuws' en houdt vol dat de overname van OL nog steeds relevant is

Brighton: Mwipo moest op 24-jarige leeftijd zijn carrière beëindigen

Enoch Mwebo, 24, moest zijn carrière beëindigen vanwege een “erfelijke hartziekte”, maakte Brighton bekend. “De toestand, die in de loop van de tijd kan verergeren, zal ENOC een extreem hoog risico op een levensbedreigende hartaanval geven, als hij competitief voetbal blijft spelen”, zei Al Nawras in een verklaring.

De Zambiaanse international (24 caps, 6 goals), Mwebo tekende in 2021 bij Brighton van Salzburg voor 23 miljoen euro. De verdedigende middenvelder speelde dit seizoen 6 wedstrijden in de Premier League met één pass.

Blanc in Lyon: de pers verwelkomt de terugkeer van de “President”

Zes jaar na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain heeft Laurent Blanc een coachingsfunctie gevonden in Frankrijk bij Lyon, waar hij vol twijfel wacht op zijn terugkeer aan het roer van een team. Hij zal maandag vanaf 14.30 uur aan de pers worden voorgesteld, ook al zijn de aanbiedingen al lang gedaan aan de media die de terugkeer van deze machtige figuur in het Franse voetbal verwelkomen.

>> Persoverzicht van de comeback van Laurent Blanc

QSI, de eigenaar van PSG, koopt een belang in FC Braga

Qatar Sports Investments, de eigenaar van PSG, maakte in een persbericht bekend dat het 21,67% van het kapitaal van de Portugese club Braga heeft verworven.

“Qatar Sports Investments is er trots op te investeren in toonaangevende sportbedrijven en merken over de hele wereld en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Portugal is een land gebouwd op voetbal – met fans tot de meest gepassioneerde en een van de beste talentennetwerken ter wereld, “zei Nasser Al-Khelaifi. SC Braga, president van QSI, in een persbericht, SC Braga is een voorbeeldige Portugese instelling – met een prestigieuze geschiedenis, grote ambitie en een reputatie van uitmuntendheid op en naast het veld.

READ  Tour de France: Hugo Holly wint in zijn eentje etappe 16 in Foix, Jonas Weinggaard blijft geel

Meer informatie hier.

Thierry Henry is verheugd om Laurent Blanc terug in Frankrijk te hebben

Laurent Blanc werd net aangesteld als coach van OL en kreeg de steun van Thierry Henry. De voormalige Blues-spits, die in 1998 tot wereldkampioen werd gekroond en in 2000 met Blanc tot Europees kampioen, is benieuwd naar de eerste keuzes van de voormalig PSG-technicus (2013-2016).

“Ik ben erg blij om Lolo terug te zien in de Ligue 1 wat hij deed in Bordeaux, in Paris Saint-Germain, in het Franse team. De teams waren altijd degenen die probeerden de bal te spelen. We herinneren ons zijn team Paris Saint-Germain en Bordeaux”, zei hij zondag. Het is aan hem om uit te zoeken hoe hij dit team kan overtuigen om te spelen.

“Het is een team met veel vleugels, benadrukt hij. Zal hij high wing of five back spelen? Zal hij Boateng terugbrengen? Er zijn veel vragen. Ulysses zal niet coachen, hij heeft nog steeds spelers, keuzes .”

>> Lees ons volledige artikel

Olivier Letang verwelkomt Laurent Blanc bij OL

Lille-baas Olivier Letange verwelkomde de benoeming van Laurent Blanc op de bank bij Lyon en wenste goede dingen voor de coach die hem hielp om hem in 2013 naar Paris Saint-Germain te brengen.

“Ik ben blij voor Laurent, we hebben samengewerkt en hij is een heel goed mens”, bevestigde Letang zondag na de 1-0 overwinning van Lille op buurman Lincois. Hij moet zes jaar lang ober zijn geweest voordat hij terugkeerde om te trainen in Frankrijk. Hij verdient het. Veel succes met Lyon. Nu is het aan ons om effectief te zijn. We zullen ze in een mum van tijd onder ogen zien. Ik zou blij zijn hem weer te zien, maar nogmaals, die avond zal het doel zijn om de drie punten.”

READ  Frankrijk blijft door de nederlaag van AZ Alkmaar vijfde op de UEFA-Index

>> De volledige verklaring van Olivier Letang hier

Julen Lopetegui, de volgende coach van Wolverhampton?

Julen Lopetegui, die net ontslagen werd door Sevilla FC, kon snel een coachingsfunctie vinden. Volgens sommige Wolverhampton-aanhangers reisde clubpresident Jeff Shea naar Spanje om de voormalige La Roja-coach te ontmoeten, die wordt gezien als de eerste keuze om Bruno Lage te vervangen.

Yereme Pino is geïnteresseerd in Chelsea

Spanje international Yeremi Pino, een grote hoop in het Iberische voetbal, op de voet gevolgd door Chelsea, meldt The Guardian kabel. Onder een contract tot 2027 met Villarreal, zou Pino Mason Mount numeriek kunnen vervangen in het personeelsbestand, wiens contract in juni 2023 afloopt en dat nog moet worden verlengd. De vleugelspeler van Villarreal krijgt een clausule van 80 miljoen euro.

Deze maandag gepresenteerd door Laurent Blanc

Na de komst van Laurent Blanc op zondagavond te hebben geformaliseerd, zal de OL hun nieuwe coach maandag voorstellen tijdens een persconferentie om 14.30 uur. In het bijzonder zullen Jean-Michel Aulas, Vincent Ponso en Bruno Schero aanwezig zijn.

Goedemorgen allemaal

Welkom bij deze live-uitzending om drie maanden voor de opening van de wintermarkt, die kort na het einde van het WK zal plaatsvinden, al het nieuws en de geruchten over de transferwindow te volgen.

>> Kijk voor transfernieuws van de afgelopen dagen