Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ASSE: Pascal Dubras aan het roer van het team, vroegen zijn fans

Hoewel de komst van Pascal Dubras aan de zijlijn van de Groenen de supporters van Saint-Etienne niet per se opwindt, heeft het ASSE-management opgeroepen tot een Holy League in de laatste twee wedstrijden van 2021.

De laatste keer in het Frans kampioenschap na het rampzalige eerste deel van het seizoen, zal de Forez het in de Coupe de France in de derby opnemen tegen Lyon-la-Doucher, een van de N2-clubs. Zondagmiddag, deAs Daarom zal voor het eerst Pascal Debraz, de nieuwe coach van Sainté, het stokje overnemen. In plaats van Claude Boyle zal de voormalige Kane-coach aan het einde van het jaar proberen de hindernissen te corrigeren, om de vakantie een beetje in alle rust door te brengen. Hiervoor zal ASSE hun laatste twee wedstrijden moeten winnen, vooral die tegen Nantes, aanstaande woensdag in L1. Dit is in ieder geval het testament van Jean-François Soukas.

“We rekenen op supporters om zich bij deze joint venture aan te sluiten”

“De toekomst is een nieuwe wedstrijd op zondag en nog een woensdag. We zullen deze twee ontmoetingen moeten waarmaken en dat zullen we ook doen. We zijn vastbesloten, verzekerd van het idee dat we samen met Pascal Dubras, Luc Perrin en alle clubstaf deze uitdaging aangaan. Het is onze verantwoordelijkheid. Als we het hebben over een collectief project, zijn er noodzakelijkerwijs de spelers. En de staf en de managers. Maar we hopen ook op ieders steun: we rekenen op de fans van de Groenen, de supporters om met ons mee te doen in deze joint venture. We kunnen de twijfels en zelfs het wantrouwen horen, dat kunnen we begrijpen. Maar deze gezamenlijke missie zal collectief werken en hopelijk zal de wedstrijd van volgende week woensdag tegen Nantes in Cauldron de hoeksteen zijn van het toekomstige gebouw, lanceerde de CEO van ASSE, die weet dat de komst van Dupraz niet per se voor enthousiasme bij het publiek zorgt. Maar als de resultaten binnenkomen, zal iedereen nog steeds blij zijn in Saint-Etienne, geweldige wedstrijd of niet.