Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arjen Robben legde eindelijk uit waarom hij Real Madrid moest verlaten: “Florentino Perez vertelde me…”

Het was in 2009 toen Arjen Robben, die een van de beste momenten uit zijn carrière voelde, moest vertrekken bij Real Madrid. Hij wilde niet vertrekken en manager Manuel Pellegrini wilde hem ook niet laten gaan. Maar president Florentino Pérez arriveerde en nam een ​​besluit!

Florentino Perez heeft grote bedragen geïnvesteerd in het aantrekken van Cristiano Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso en Karim Benzema. In een poging de impact te minimaliseren, besloot hij daarom een ​​bepaald aantal spelers te verkopen. En ja, een van hen was het idool en de legende van Bayern München.

Het was een vreemde tijd. Ik speelde het beste voorseizoen van mijn carrière, maar Real Madrid heeft veel geld uitgegeven om Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Benzema en Kaka vast te leggen. De directie, Wesley Sneijder en Huntelaar vertelden me dat ze de spelers moesten verkopen om het geld terug te krijgen. Ik had geen probleem met coach Manuel Pellegrini en hij vertelde me dat hij niet wilde dat ik wegging, maar de president nam de uiteindelijke beslissing. Het was moeilijk, maar ik besloot te vertrekken en te tekenen bij Bayern München. Het was uiteindelijk de beste beslissing uit mijn carrière.” De voormalige Nederlandse buitenspeler gaf toe in een interview met Four Four Two.

Als speler van Madrid scoorde Arjen 13 doelpunten en gaf hij 14 assists in 65 officiële wedstrijden. Veel mensen vragen zich af wat er zou zijn gebeurd als hij meer tijd had gekregen om uit te barsten. Hoewel Kaká er niet in slaagde door te breken naar CR7, werden Xabi Alonso en Benzema sleutelelementen van het team. Arjen Robben kan in ieder geval bogen op groepstitels in Nederland, Engeland, Spanje en Duitsland.

READ  Olympisch. Baskische pelota wil meedoen aan de spelen

Reclame