Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

33 radiostations uit 162 landen zenden WTCR uit in 2021

Het evenement gepresenteerd door de WTCR – FIA World Touring Car Cup zal in 2021 in 162 landen worden gepresenteerd, zoals blijkt uit de bevestiging van de uitzendovereenkomsten voor 2021.

Ze zullen een mix van live verslaggeving, race-hoogtepunten en actuele evenementenprogrammering bieden gedurende het seizoen 2021, dat dit weekend begon op ‘s werelds zwaarste circuit, de Nürburgring Nordschleife in Duitsland.

De tot dusver aangegane uitzendpartnerschappen zouden moeten resulteren in betere kijkcijfers dan in 2020, toen WTCR de grootste uitzendingsdistributie in zijn geschiedenis had en een cumulatief publiek van 330,3 miljoen mensen.

Het Duitse WTCR was het eerste van acht evenementen die tussen juni en november waren gepland, waarin 22 van ‘s werelds beste toerwagenracers, die 12 landen en vijf verschillende automerken vertegenwoordigen, succes zullen boeken.

Ten minste 14 omroepen dekken alle evenementen live, terwijl WTCR ook zal profiteren van verbeterde nieuwstoegangsovereenkomsten met SNTV, Motorsport.tv en Eurovision om zijn zichtbaarheid te vergroten.

WTCR gaat ook verder dan de traditionele lineaire dekking met een aanvullend publiek op grote OTT-platforms, waaronder Eurosport Player, MotorTrend On Demand in Noord-Amerika, Tencent in China en Motorsport.tv en KAYO Sports in Australië.

Naast de live-verslaggeving op Eurosport, die beschikbaar is in meer dan 70 landen in Europa en de regio Azië-Pacific, zijn bestaande WTCR-uitzendovereenkomsten wereldwijd uitgebreid, gezien de ongelooflijke aantrekkingskracht, het sprinttype en bumper-aan-bumper racen formaat.

Naast een aantal meerjarige partnerschappen heeft WTCR-promotor Eurosport Events, via zijn sublicentiedivisie Discovery, nieuwe deals gesloten met Claro Sports in Midden- en Latijns-Amerika, Dubai Sports in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en Fox Sporten in Australië. Er zijn nog besprekingen gaande met een aantal andere potentiële partners om de initiële lijst uit te breiden.

READ  OL-OL: Depay gepresenteerd in Barcelona, ​​op handen zijnde formalisering? Olympique Lyonnais

Hieronder staan ​​​​de wereldwijde uitzendpartnerschappen die tot nu toe zijn uitgevoerd voor het seizoen 2021:

Europa
Eurosport (54 landen)
Diario AS, Spanje
Kanaal 9, Zweden
Motowizja, Bologna
RTBF, België
RTL 7, Nederland
RTVS, Slowakije
Sport-tv, Tsjechië, Hongarije, Slowakije
TV3 Sports, Oostzee

VS
Kanaal 7, Argentinië
Kanaal 12, Uruguay
Claro Sports (nieuw), Centraal- en Latijns-Amerika (17 landen)
Fox Sports, Mexico
Motorsport.tv
MotorTrend, Canada, VS
VTV, Uruguay

Aziatisch-Pacifisch
Eurosport (9 landen)
Astro, Brunei en Maleisiëليزي
beIN Sports, Zuidoost-Azië (8 landen)
CCTV, China
Fox Sports (nieuw), Australië
J SPORTS, Japan
Sky, Nieuw-Zeeland
Tencent, China

Afrika en het Midden-Oosten
beIN Sports (Betaalde 24)
Dubai Sports (nieuw) (24 landen)
Startimes, Sub-Sahara Afrika
SuperSports (54 landen)

Verspreiding van nieuws over de hele wereld
SNTV en Eurovisie (distributie van persbureaus)
Motorsport.TV (digitale platforms)
Planet Speed, TCR-magazine (vermeld in motorsportmagazines)

François Ribeiro, hoofd van Eurosport Events, WTCR-promotor zei: “Een cumulatief publiek van 330,3 miljoen kijkers keken in 2020 naar WTCR door het grootste aantal wereldwijde omroepen ooit. Ze zijn van plan dat aantal dit jaar te verslaan om een ​​hoger niveau van piloten te weerspiegelen Hoewel WTCR nog steeds in een ongekende periode leeft door de pandemie, heeft WTCR opnieuw een uitstekende mix van ‘livestream-arrangementen en spotlight-pakketten geleverd, maar dan in 162 landen in plaats van 135 zoals het was in 2020. Dit is geweldig nieuws voor al onze belanghebbenden, maar we hebben ook een uitbreiding gehad. Het gaat verder dan de traditionele lineaire dekking met een aanvullend publiek op OTT-platforms, met name Eurosport Player. “

Kijkers worden aangemoedigd om lokale lijsten, FIAWTCR.com en WTCR sociale mediakanalen te controleren op landspecifieke uitzendinformatie.

READ  'Idrissa Joy was brutaal' / C1 / Quarterback / Paris Saint-Germain - Bayern (0-1) / SOFOOT.com