Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

3.500 neurologen bespreken mogelijk verband tussen vaccins en gekkekoeienziekte

Getuigenissen over ziekte Creutzfeldt Jacob Het is verdubbeld sinds Mark Doerr – wiens vrouw ziek is na een vaccinatie – in een heropleving TPMP Gepresenteerd door Cyril Hanouna. De zaken gaan razendsnel.


Mark Doyer verzamelt al enkele weken gevallen van vaccinatiegerelateerde ziekte van Creutzfeldt-Jakob – of gekkekoeienziekte -. Gevallen die leiden tot arbeid, een klinische studie door neurologen. ” Toevallig is deze klinische studie zojuist geselecteerd als onderwerp voor discussie op de aanstaande Internationale Conferentie over Neurologie die in Londen zal worden gehouden. »

In feite is de 16e Wereldcongres voor Neurologie Het wordt gehouden in Londen, VK, van 24 tot 27 maart 2022. Bij deze gelegenheid vertelt Mark Doerr ons dat er ongeveer 3.500 neurowetenschappers zullen zijn die de mogelijkheid zullen bespreken dat deze ziekte – Creutzfeldt Jacob (MJC) – of geassocieerd is met vaccins tegen Covid. ” Dit is erg gevaarlijk, maar erg belangrijk. Het is triest om te zien dat de Franse autoriteiten, waar ik al weken en zelfs maanden voor waarschuw, het niet serieus namen. Ik heb ook ANSM gewaarschuwd, die alle gepresenteerde problemen heeft verwijderd en alleen heeft gezegd dat het niet mogelijk was. Dus, zie je, de International Radiology Authority zegt dat het niet alleen haalbaar is, maar het gaat dit onderwerp ook in hun programma opnemen. »

Maar Mark Doerr waarschuwde dat de gevallen zich vermenigvuldigen. Hij waarschuwt elke dag op zijn account Twitter Zonder dat dit de overheid of medische autoriteiten zorgen baart: U, de Franse autoriteiten, u ANSM, blijft u niet luisteren, niet zien? En vooral, heb je de miljoenen mensen ingeënt die nu het risico lopen deze ziekte op te lopen? »

READ  Influenza: de epidemie neemt toe in Frankrijk, en dit zijn de vijf zwaarst getroffen regio's
Persbericht, “Véry France” van 17 februari 2022

Marcel D. over De media op 4-4-2