Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video: Jean-Luc Richmann (Les 12 coups de midi) Midden op straat gefilmd, deze buitengewone en aangrijpende scène in Navarro

Jean-Luc Reichmann: Een briljante animator!

TF1 heeft er een veilige gok van gemaakt. Nadat hij zijn carrière bij France Télévisions was begonnen, met name samen met zijn vriend Nagui, bereikte hij Channel One in Europa. Het vraagt ​​veel goeds van hem, want hij host de hitshow Aandacht à la marche. Het spel loopt al jaren. Maar zijn fans nemen in de loop van de tijd af. Stressscènes en intense concurrentie (iedereen wil nemen Veld, in het bijzonder) heeft gelijk over het spel van Jean-Luc Richmann.

Maar de laatste geeft geen nederlaag toe. Hij stopt natuurlijk de show, maar vervangt deze door een ander programma. 12 uur schoten. Elke dag ontdekken meer dan vier miljoen kijkers de presentator en genomineerden. Het spel bestaat al sinds 28 juni 2010, maar het heeft nog steeds de beste deelname van het publiek in de middag. Op dat moment van de dag zit tussen de 35% en 45% van het publiek zelfs op TF1.

Naast begeleider, Jean-Luc Reichmann voelt zich ook erg thuis in het vak van voice-over. Zo stelt hij zich voor. niet vergeten voor jou Tandenborstel, begeleidt Nagoi met zijn stem. Maar dat is niet alles, want we vinden zijn stem in het midden van de videogame. Voetbalfans moeten hun oren spitsen om dit te horen All-Star Football, FIFA 98: The Road to the World Cup, World Cup 98, FIFA 99, FIFA 2000 en UEFA Euro 2000.

Jean-Luc Richmann wilde altijd al acteur worden

Als hij zeer succesvol was in zijn rol als animator, dan is komedie altijd de droom van Jean-Luc Richman geweest. In 1991 kreeg hij een rol in de serie Navarro. Ongetwijfeld heeft hij nostalgische gevoelens voor de tijd dat hij zijn eerste stappen voor de camera’s zette, hij deelde een fragment uit zijn verschijning in de serie op Instagram. Ironisch genoeg waarschuwt hij met: humor Zijn abonnees: Gruwelijke waarschuwingsbeeldenSchrijf vóór uitleg.

READ  Deze Franse film breekt alle records in Frankrijk behalve Ile-de-France

De presentator deelt een scène waarin acteur Roger Hanin (Navarro) hem neerschoot. Dit is aflevering 10 van seizoen 3. Jean-Luc Richman speelt de schurk. Terwijl hij denkt dat hij slimmer is dan de inspecteur, krijgt hij uiteindelijk twee kogels. Fans zijn blij deze scene te (her)ontdekken. En als zijn talentenacteurs Het kan tegenwoordig niet meer worden bewezen (hij is de ster van de Léo Matte-serie), aan de andere kant wordt er vaak over zijn fysieke verschijning gesproken.

Internetgebruikers zijn verzameld op: De schilder is tegenwoordig knapper dan toen hij jong was. Het is zelfs te vergelijken met goede wijn, die na verloop van tijd beter wordt.

Een exclusieve documentaire over het leven van Jean-Luc Richmann

TF1 besluit zijn ster te eren. In werkelijkheid, Op 2 juli wordt een exclusieve documentaire over zijn leven uitgezonden. In dit werk komen enkele familieleden van de schilder aan het woord. Vooral Isabelle Ben Haj, wiens stem beroemd is geworden sinds ze Zette was, vinden we in 12 Coups de Midi. Ook Nagoi zal van de partij zijn, wat Jean-Luc Richmann enorm beviel. Hij verbergt niet dat het op zich al historisch is om het gezicht van de stergastheer onvergetelijk te zien in de teksten van TF1:

Laat Nagy spreken, ik vond hem cool en charmant! We zijn vrienden, we hebben veel respect voor elkaar, maar hij is eerlijk. Het is geld als hij zegt: “We nemen een orgel van me af” familie’ En hij zag dit allemaal niet gebeuren. Ik heb veel respect voor hem omdat hij zoveel heeft geriskeerd in zijn leven. Het maakt deel uit van de reis. Ik was echt onder de indruk dat hij ermee instemde om te spreken. Nagui zal te zien zijn op TF1 in de documentaire. Heb je Nagui ooit op TF1 gezien? Hoe lang is het geleden dat je het op TF1 hebt gezien? »

Deze documentaire biedt hem de kans om terug te gaan naar enkele belangrijke gebeurtenissen in zijn leven, zoals het ernstige motorongeluk dat hij op 24-jarige leeftijd kreeg.

READ  Weersverwachting in Parijs en Ile-de-France op woensdag 22 en donderdag 23 december 2021