Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verrassend genoeg presenteert Square Enix Mana Insights op de Xbox-conferentie, die in de zomer van 2024 uitkomt!  |  X-Box

Verrassend genoeg presenteert Square Enix Mana Insights op de Xbox-conferentie, die in de zomer van 2024 uitkomt! | X-Box

Xbox en Square Enix hebben hun mix afgelopen zomer publiekelijk bevestigd en om te laten zien dat de uitgever absoluut bozer is dan het merk, verscheen het verrassend op de Xbox-conferentie om te praten over Visions of Mana.

Visions of Mana verschijnt deze zomer op Xbox

Het is een krachtig signaal naar het Japanse publiek dat Xbox vandaag uitzendt door een nieuwe gameplay-modus voor Visions of Mana te onthullen, die afgelopen december werd aangekondigd tijdens de Game Awards.

Ter herinnering: deze nieuwe game keert terug naar de roots van actie-RPG's in een avontuur dat wordt beschreven als “uitgestrekt en levendig” in een semi-open wereld. Masaru Oyamada, producent van Secret of Mana, heeft voor de gelegenheid een toespraak voorbereid om mensen eraan te herinneren dat dit nieuwe werk het eerste in de franchise is dat zulke enorme 3D-werelden presenteert en de vrijheid biedt om ze te verkennen.

Ter herinnering: Visions of Mana is een game voor één speler die je in de schoenen plaatst van Val, een nieuwsgierige en zorgeloze jongeman, maar ook een ervaren vechter. Op een veelbewogen nacht wordt haar jeugdvriendin gekozen als haar vriendin: iemand die naar de Manaboom moet reizen en de stroom manakracht moet aanvullen. Val sluit zich bij haar aan als geestbewaker om haar tijdens haar reis te beschermen, en een episch avontuur begint.

Als Val verken je uitgestrekte gebieden, vecht je tegen monsters, vind je bondgenoten en ontdek je de vele geheimen van deze enorme wereld. Wat een wereld! Zoals je kunt zien aan de screenshots en trailer, is het een prachtig, levendig spel met rijke kleuren en expressieve karakters.

Deze schoonheid vertaalt zich in even spannende gevechten. Luchtgevechten maken fysieke en magische aanvallen in de lucht mogelijk, en de grotere en geheimzinnige krachten van elementaire geesten kunnen spelers helpen in de vorm van gespecialiseerde wapens.

Wees gerust: elke Mana-game heeft zijn eigen, op zichzelf staande avontuur, met zijn eigen personages, zijn eigen verhalen en zelfs zijn eigen gameplay-mechanismen. Er is zelden een narratieve verbinding tussen hen; in plaats daarvan zijn ze met elkaar verbonden door elementen zoals monsters.

READ  [MAJ] Nvidia GeForce RTX 4090 raakt oververhit en de voeding smelt