Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tineco Toasty One-test: touchscreen en toast

consumptie

Om het beest een beetje te lokaliseren, besloten we hem te vergelijken met onze broodrooster, een vrij basic model, maar dan met een elektrisch instelwiel, een ontdooimodus en twee roostersleuven. Onze apparaten zijn niet de meest unieke, en er kan er niet maar één van gebruikt worden. Dus hebben we twee sneetjes brood tegelijkertijd geroosterd op het laagste vermogen, nog een test op gemiddeld vermogen en één op maximaal vermogen.

In vers brood modus verbruikte onze broodrooster 0,013 kWh, 0,036 kWh en tenslotte 0,050 kWh. De Toasty One van zijn kant had 0,009 kWh, 0,030 kWh en ten slotte 0,049 kWh nodig. In de ontdooimodus verbruikt ons referentieapparaat 0,019 kWh, 0,035 kWh en ten slotte 0,067 kWh. Wat betreft het Tineco-model, in dezelfde oefening “verslond” het 0,014 kWh, 0,040 kWh en 0,059 kWh. Kortom, de verschillen zijn klein.

Ervan uitgaande dat je elke ochtend zes sneetjes vers brood roostert, kost het gebruik van de Tineco Toasty One net geen 19 cent per maand. Merk echter op dat Toasty One zich aanpast aan zijn energiebehoeften. Sterker nog, door het hekwerk in slechts één gat te gooien, is het verbruik (zo niet de helft) veel lager.

Een laatste woord over het verbruik van Tineco-broodroosters tijdens het wachten op bestellingen. Het stijgt tot 2,7 watt en wordt nul wanneer het wordt uitgeschakeld met de hoofdschakelaar. Ter informatie: onze broodrooster verbruikt niets als hij niet wordt gebruikt.

READ  MG5 Luxury Extended Autonomy Test: de eerste elektrische stationwagen voor het grote publiek