Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Segolene Royal is de nieuwe columnist voor “Touche pas à mon poste” op C8 – Liberation

Segolene Royal is de nieuwe columnist voor “Touche pas à mon poste” op C8 – Liberation

Canal en Vivendi in het tijdperk van Bolloréprobleem

De voormalige linkse persoonlijkheid zal deel uitmaken van het team van Cyril Hannouneh om een ​​keer per week het politieke nieuwsonderwerp op te lossen.

Hoe krankzinnig en verrassend het ook is, Ségolène Royal zal aan het begin van het schooljaar toetreden tot het Touche Not in My Position (TPMP) plateau. Deze geruchten, die een paar dagen geleden zijn opgezwollen, zijn zojuist op donderdag 29 juni bevestigd door de betrokkene Parijse. Maar het zal geen deel uitmaken van de dagelijkse rondetafel van Cyril Hannon: de 69-jarige oud-minister zal slechts één keer per week de ontcijfering van een actueel politiek onderwerp presenteren. We zullen testen, we zullen zien.Ik legde uit.

Verrassende toegang werd vorige week opnieuw afgewezen door de voormalige finalist bij de presidentsverkiezingen van 2007. Parijse De onderhandelingen kwamen afgelopen weekend eindelijk in een stroomversnelling. Ze is niet de enige die het team van de gastheer komt aanvullen dat Arcom regelmatig heeft veroordeeld voor het beledigen van gekozen functionarissen, zoals Louis Boyard of Anne Hidalgo. Twee personages van het kleine scherm zullen het komende seizoen ook meedoen aan de show: Evelyn Thomas, als showrunner Het is mijn keuze op France 3 en tv-presentator Alex Judd. Zij zullen de TPMP-bouwers Matteo Delormo en Benjamin Castaldi vervangen.

Een tweede conversiepoging voor Ségolène Royal, die aan het begin van het seizoen werd aangeworven door BFMTV. Maar in september werd ze uit de lucht gehaald nadat ze was ondervraagd over tal van misstanden in het Oekraïne-conflict door Russische troepen in Oekraïne. Zal ze deze keer haar eigen record voor een lang leven in de ether breken?

READ  48e César Gala: De bekende juryvoorzitter is een "high class" Franse acteur!