Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

RTX 3080 voor € 99,99 (elke 6 maanden)

Vandaag heeft NVIDIA de lancering aangekondigd van de volgende generatie cloudgaming, waarmee je op GeForce NOW kunt spelen met de GeForce RTX 3080!

Met een GeForce NOW RTX 3080-abonnement hebben gamers nu toegang tot de nieuwste grafische prestaties voor hun games, met de hoogste resolutie en snelste framesnelheden in cloudgaming, samen met een extreem lage latentie.

Nieuw abonnement op GeForce NOW Met RTX 3080 kunnen gamers de GeForce NOW-bibliotheek met meer dan 1.100 streaminggames gebruiken, afspelen tot 1440p op pc en Mac, 4K HDR op NVIDIA SHIELD en tot 120 fps met pc Mac- en Android-apps. GeForce NOW RTX 3080-leden krijgen ook exclusieve toegang tot RTX 3080-consoles, langere sessies en meer controle over game-instellingen.

GeForce NOW: de krachtigste cloud-gamingservice?

Door gebruik te maken van NVIDIA Adaptive Sync-technologie, vermindert GeForce NOW de systeemlatentie en framesynchronisatie om de soepelste cloudgameplay te leveren, met de laagst gemeten end-to-end latentie. Hoewel de meeste gebruikers een aanzienlijke daling van de latentie zullen zien, hebben RTX 3080-leden die consequent met 120 fps spelen meer voordelen met synchronisatie met een hogere framesnelheid. In de modus met lagere latentie kunnen deze leden genieten van een totale latentie van maximaal 60 ms, vergeleken met de nieuwste gameconsoles.

Elke SuperPOD GeForce NOW-supercomputer bestaat uit meer dan 1.000 GPU’s die een grafische kracht van meer dan 39 petaflops leveren. Elke instantie is gelijk aan 35 teraflops, wat 3 keer zoveel is als die van Xbox Series X.

Gratis abonnement voor € 99,99

De GeForce NOW-catalogus bevat veel games, waaronder gratis games zoals Fortnite, DOTA 2, Apex Legends, Destiny 2 en nog veel meer. Je krijgt ook toegang tot verschillende grote herfst- en eindejaarstitels met RTX, waaronder Far Cry 6, New World, Marvel’s Guardian of the Galaxy, Dying Light 2 en NARAKA: BLADEPOINT. Onlangs toegevoegde games zijn onder meer belangrijke Electronic Arts-franchises: Battlefield, Mirror’s Edge, Unravel en Dragon Age. Ter herinnering: GeForce NOW-leden hebben toegang tot meer dan 1.100 games en elke donderdag worden er nieuwe games uitgebracht.

READ  Klimaat: de Golfstroom is in gevaar

GeForce NOW-oprichter en Priority-leden hebben vanaf vandaag vroege toegang om hun GeForce NOW RTX 3080-abonnement te reserveren. De kosten van een abonnement van zes maanden bedragen € 99,99Beschikbaar in december voor Europa. Pre-orders zullen gedurende de maand november beschikbaar zijn voor alle spelers, afhankelijk van beschikbaarheid omdat de hoeveelheden beperkt zijn.

Het Priority-abonnement is nog steeds beschikbaar vanaf € 9,99 per maand (49,99 € voor 6 maanden). Deze leden hebben toegang tot RTX-games, langere sessies en snellere toegang tot gameservers. Nieuwe Priority-leden kunnen hun GeForce RTX 3080-abonnementen na registratie vooraf bestellen.