Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rolls-Royce is net een gekke gok begonnen: kernenergie

Rolls-Royce staat bekend om zijn auto’s, maar daar schiet het merk tekort. Bewijs van haar uitgebreide kennis, ze is net begonnen met kernenergie.

Als we de naam Rolls-Royce noemen, is het eerste beeld dat bij veel mensen opkomt, dat van een luxe auto, in pure Britse stijl met zijn handtekening onder het logo van 1000. Maar hij zou gek zijn om te denken dat het Engelse bedrijf alles is daarover. De geschiedenis van Rolls-Royce is inderdaad veel rijker en de verschillende modellen die door de groep worden verkocht, gaan veel verder dan de eenvoudige luxe auto.

Afgezien van dit alles zijn Rolls-Royce ook vliegtuigmotoren, die opmerkelijk genoeg tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn uitgerust met een deel van de Britse luchtvaart. Maar het merk werkt, ondanks zijn prestigieuze verleden, ook aan zijn toekomst. We hadden het onlangs over haar toen ze net haar luchtvaartervaring liet zien. Tijdens een testvlucht van haar elektrische modelvliegtuig.

Rolls-Royce wil graag slagen in zijn transformatie naar het milieu en vertrouwt steeds meer op elektriciteit voor zijn machines, een energie die de holdingmaatschappij aan het roer van de historische fabrikant van plan is zichzelf te ontwikkelen. Rolls-Royce kondigde zelfs zijn wens aan om kernwapens te verwerven.

Daarom moet het merk de komende jaren samenwerken met veel bedrijven die al op dit werkterrein zijn om zijn kennis en kennis op dit gebied te verbeteren.

Niet-verrassende advertentie

In feite kan Rolls-Royce’s keuze om nucleair te gaan, op verschillende manieren worden verklaard. Allereerst moet je er rekening mee houden dat auto’s met het Rolls-Royce-logo niet veel Engels meer dragen, en als de naam hetzelfde blijft (om redenen van prestige en marketing), zijn de auto’s ontworpen door BMW, dat de rechten op het merk Van de gelijknamige houdstermaatschappij in de jaren 90.

READ  Gratis mobiele VoWiFi wordt gelanceerd voor zijn abonnees

Maar niet met het einde van thermo-elektrische voertuigen, wat het topje van de ijsberg is, kwamen de werknemers van Rolls-Royce zonder werk te zitten. In feite, Het merk heeft een groot aantal dochterondernemingen, waaronder veel van de kernreactoren op onderzeeërs van het Britse leger. Dit maakt de link met de bouw van civiele reactoren veel duidelijker.

De lancering van dit bedrijfsplan van Rolls-Royce zal naar verwachting worden gefinancierd met een cheque van $600 miljoen. Ongeveer de helft daarvan komt uit de Verenigde Staten en Exelon is al een expert op dit gebied. De rest komt van de Britse regering voor een bedrag van $ 280 miljoen, waarbij het bedrijf zelf $ 70 miljoen uit eigen spaargeld verstrekt.