Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Predict Marc Anthony Award 19 november 2022

Quinté PMU – Predict Marc Anthony Award 19 november 2022

Diagnostische Canalturf.com


foto van Saint Langis

Quinté + op zaterdag in Auteuil met de eerste split handicap race over hindernissen op Listed Level (ref. +8.5), over 3900 meter, voor alle 4-jarige hengstveulens en merrieveulens lopen sinds 1 januari vorig jaar. De aarde wordt zwaar verklaard (4,6) door France Galop. St. Langes (Onze foto) is een van de beste theoretische kansen voor dit evenement.

St. Langes 3 : In het parcours van 3600 des haies d’Auteuil werd ze derde in de Quinté+ van de Quinté+ op 4 oktober en derde op 25 oktober. Met een langere afstand en beklimming James RevelliHij is een serieuze kanshebber voor de overwinning.

7 Singapore-reis : Na een vermeende overwinning op 11 oktober over een hindernis in Fontainebleau, eindigde hij als tweede in de Quinté+ van 25 oktober, op kleverige grond. In goede vorm en bedreven in diepe afdalingen, zou hij zich niet moeten laten afschrikken door de afstand te verlengen, aangezien hij het al goed heeft gedaan in torens van meer dan 3.800 meter. Het is een van de prioritaire opties.

2 zaki : over het parcours van de Auteuil steeplechase van 3600 meter, hij eindigde als 2e met een referentiehandicap van +2 op 6 september, daarna werd hij 5e geklasseerd op de Quinté+ van 4 oktober en 4e op 25 oktober. Hij zal voor het eerst zo’n lange afstand lopen. Als het 3900 meter hoog is, vinden we het aan het einde van Quinté +.

1 maan geest : vijfde in de bovengenoemde handicap van 6 september, daarna derde in de Quinté+ van 13 september, zesde op 4 oktober en negende op 25 oktober. Het werd verminderd met een pond op de schaal van waarden. Het is heel weinig, maar dit ervaren hengstveulen heeft zijn woord voor de runner-up, op 3900m zal hij het ontdekken.

11 mei Blue Ridge : Het is gloednieuw en nog steeds een beetje groen, maar tijdens haar vierde openbare optreden, in een referentiehandicap van +13 over de 3600 meter hoge Auteuil-horde, drong ze zich dapper op. In uitvoering en afhankelijk van training in vorm David Cotten-Je moet voorzichtig zijn.

READ  Voorspel de PRIX LOUIS TILLAYE

9Toscane de Perlais : de achtste in Quinté + vanaf 4 oktober en de tweede in de korte nek van Mijn Blue Ridge Op 25 oktober was het in stijgende vorm. Hij toonde gewoon vaardigheid op moeilijke circuits. Als de afstand 3900 meter is, dan heeft hij ook inspraak.

12 Idool Zwart : tweede op 9 oktober over La Teste-de-Buch Hurdles, bevestigde ze haar kwaliteit in tweede orde op 4 november met een referentiehandicap van +14 over de 3600m Auteuil Hurdles. De tegenstand zal hier sterker zijn, maar het is niet echt een kleine plaats.

13 mevrouw Himalaya : Na verschillende goede wedstrijden in de provinciale proeven, over hindernissen en op kerktorens, maakte hij zijn succesvolle debuut in de Auteuil, waar hij op 4 november derde werd achter Idylle Black. toevertrouwd Kevin Neptop zo’n afstand dat het zijn belangen zou moeten dienen, kan men ervoor waarschuwen op een kleine plaats.

bij niet starten : 4 flits david

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Kiezen voor Nicolas Laboras

Baseren
3 St. Langes
7 reis naar Singapore
Regelmatige kansen
2 Zaki
1 maan geest
11 Mijn Blue Ridge
buiten
9 Perlais Toscane
12 Adel Zwart
13 mevrouw Himalayan

Prognose samenvatting:

favoriet
3 – St. Langes

slag voor het hart
1 – Geest van de maan

moment van waanzin
13- Juffrouw Himalaya

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


St. Langis-dag?

We naderen hier de hindernis van de grote dag, Ze5-Event-ondersteuning Deze zaterdag wordt in Auteuil de steeplechase verreden over 3900 meter en is bedoeld voor 4-jarigen.

St. Langes Eindelijk bevestigde ze haar uitstekende terugkeer, en in een diepere grond die haar ten goede kan komen, kan dit niets-verlaten-element eindelijk winnen. Het zal onze favoriet zijn reis naar Singapore Wie versloeg hem de vorige keer met zeer goede kansen en wie zal proberen te bevestigen, en vanaf de tweede racelijn op 25 oktober, waar Toscaanse Perlaisdie eindigde met een heel mooie baan en vordert, en Mijn Blue Ridge Wie won haar terugkeer op de baan, ze lijkt ook te kunnen schitteren in dit veld dat niet veel moeilijker is.
Er is altijd maar zonder veel winstmarge, Zaki Hij zal nog plaatsen in zicht zijn en zal dan met twee nieuwkomers op dit niveau komen, A l’Abord’Az En de Indavidie met deze regeling bij Compiègne terecht is gekomen maar bij zo’n bedrijf betrokken zou kunnen zijn. maan geest Geladen, maar zware grond kan hem in staat stellen een plaats vast te houden.

READ  Julian Courbet's zeer ontroerende brief aan zijn Alzheimer-moeder

Kies ZEturf.fr

nummer. paard jockey
3 St. Langes revelli c.
7 reis naar Singapore LECLERC geb.
9 Perlais Toscane Masure G.
11 Mijn Blue Ridge Obeda d.
2 Zaki Boren T.
5 Aburdaz LEFEBVRE HEER C.
6 Endavi De ChitrayA.
1 maan geest Phillipbron L.

De voorspelling is Genybet.fr


Op zaterdag staat Auteuil Racecourse bovenaan de lijst, met een rijk programma van acht races. Quinté + (Top5 op Genybet.fr) zal deelnemen aan het zesde evenement van het programma, de Marc Anthony Prize, een geregistreerde race, betwist onder een handicapformule en open voor 4-jarigen, die het zullen lopen op een 3900m heggen natuurlijk. Dit evenement begint om 15.15 uur. zeer consistent in competitie, San Langes (3) Hij heeft net twee keer heel goed gespeeld op het niveau dat ons interesseert. Opnieuw toevertrouwd aan James Revelli, is deze inwoner van Brigitte Re Scandella een goede basis om te spelen, ondanks een iets langere afstand dit keer. Na een ietwat teleurstellende start van zijn carrière, Mijn Blauwe Rand (11) Ze opende net haar trofeeënlijst op dit circuit toen ze op de terugweg was. Hij is gewoon zo perfect en rekent op het fenomenale team dat nog steeds David Cotten is. Ondanks de opwaarts bijgestelde waarde is bevestiging te verwachten. Winnaar van een claim in Fontainebleau, Singapore vlucht (7) Sarah verrast in de recordrace op 25 oktober door als tweede te eindigen met ruim 70/1. Hij is in uitstekende vorm gebleven en zijn ervaring zou hem in staat kunnen stellen zich terug te trekken uit het spel. Toscane vanuit Perlais (9) Ik heb zojuist een duidelijke terugkeer naar vorm laten zien door op 25 oktober als tweede te eindigen in het split two-evenement. Ondanks sterkere tegenstand kan ze naar plaatsen streven, net als Slim (2)die meermaals goed heeft gepresteerd op het gebied van handicap. Ideaal zwart (12)die net goed van start is gegaan in Auteuil, Tomaten (10)Dat onthulde een interessant potentieel in de provincies, en Gully Liefde (8)die niet aan de beurt was in de Prix Santo Pietro (standaardwedstrijd), zou er niet zijn om de cijfers goed te maken.

READ  Publiek: Wat is het resultaat van de lancering van “Prodiges Pop” op France 2 vergeleken met Rugby op TF1?

Kies Genybet.fr

nummer. paard jockey
3 St. Langes revelli c.
11 Mijn Blue Ridge Obeda d.
7 reis naar Singapore LECLERC geb.
9 Perlais Toscane Masure G.
2 Zaki Boren T.
12 Adel Zwart Duburg b.
10 Yomay De Gilles F.
8 Dure liefde Da Silva-uitrusting.
4 flits david Lestrade b.
1 maan geest Phillipbron L.
15e in het slachtoffer Shevelard T.
6 Endavi De ChitrayA.
14 Schatje Ferrera N.
5 Aburdaz LEFEBVRE HEER C.
13 mevrouw Himalayan K groeide op.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
3 St. Langes revelli c.
7 reis naar Singapore LECLERC geb.
2 Zaki Boren T.
6 Endavi De ChitrayA.
12 Adel Zwart Duburg b.
8 Dure liefde Da Silva-uitrusting.
11 Mijn Blue Ridge Obeda d.
1 maan geest Phillipbron L.
9 Perlais Toscane Masure G.
5 Aburdaz LEFEBVRE HEER C.