Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

La Poste: Wat is deze nieuwe postzegel beschikbaar sinds 1 januari?

Brief Services Plus is beschikbaar vanaf 1 januari 2023. (© FotoLandbouw / Adobe Stock)

Afscheid te nemen van rode zeehond En hallo stempel turkoois. In dit nieuwe jaar brengt La Poste enkele wijzigingen aan in haar aanbod en introduceert het een nieuwe dienst.

Brievenservices Plus wordt per 1 januari 2023 uitgevoerd met een turquoise stempel met QR-code. Daar bestaat het uit.

Wat is dit ?

The Postal Company is trots op zijn alles-in-één service, waarmee u “extra services” kunt krijgen. En het houdt meldingen bij, naast traditionele tracking, plus de mogelijkheid om uw e-mail vanuit uw gewone mailbox te verzenden.

Aan de minimumprijs van € 2,95 (variabel volgens gewicht, noot van de redactie) krijgt een kleine brief of pakje, tot twee kilogram, navolging. Maar u kunt een optie activeren, vanaf laposte.fr of uw La Poste-account, zodat u meldingen ontvangt in elke fase van de zending.

Letter Services Plus belichaamt een turquoise stempel met een QR-code.
Letter Services Plus belichaamt een turquoise stempel met een QR-code. (© De Post)

De deadlines, genoteerd door La Poste, zijn twee werkdagen voor bezorging (ma-za) met deze turquoise postzegel in de Franse hoofdstad.

Er moet ook worden opgemerkt dat in geval van buitensporige vertraging bij de distributie het mogelijk zal zijn om te profiteren van een financiële vergoeding van 5 euro, ongeacht het type product of het gewicht.

Verzend vanuit uw mailbox

Met deze postzegel kunt u uw post rechtstreeks vanuit uw mailbox versturen. Hiervoor moet het worden gekwalificeerd, dat wil zeggen genormaliseerd. U komt mogelijk in aanmerking als u Colissimo al heeft ontvangen.

Video’s: Momenteel bij Actu

Dan moet u de postbode op de hoogte stellen door de thuisbezorgservice te activeren vanuit uw La Poste-account, uiterlijk de dag voor verzending. Dan hoef je de post alleen nog maar voor 8.00 uur in de bus te doen. De postbode ontvangt de post direct.

READ  Nieuwkomer stelt voor om restaurantcommissies te annuleren

Natuurlijk kunt u uw brieven en pakjes nog steeds versturen vanaf uw postkantoor of in de traditionele gele dozen.

Hoe koop je het?

Om toegang te krijgen tot deze Letter Services Plus, moet u naar een postkantoor of rechtstreeks naar de website van de postgroep gaan en de postzegel afdrukken.

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Actu in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik, na registratie, vind je al het nieuws van je favoriete steden en merken.