Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hieronder vindt u de start- en einddatum van uw afdeling

Hieronder vindt u de start- en einddatum van uw afdeling

Het is het einde van het jaar. En te midden van de verbluffende aangekondigde verhogingen voor januari 2024 zijn er ook komende verkopen om van te genieten. Korting op prijzen, goede deals vinden en uzelf verwennen met extravagantie tegen lage prijzen: dit is een kans die u niet mag missen! Hier is het schema.

Zij zijn aangekomen! Winteruitverkoop voor 2024 uiterlijk over twee weken! Het is dus tijd om je voor te bereiden op die langverwachte eerste bijeenkomst van het jaar om tegen lagere prijzen te winkelen, in winkels, supermarkten of online. Deze periode loopt van woensdag 10 januari 08.00 uur tot en met dinsdag 6 februari. De eerste acties van het jaar staan ​​voor de deur.

Dit is de kans om u huishoudelijke apparaten, kleding, schoenen en nog veel meer tegen gereduceerde prijzen aan te bieden. Bovenal heeft u de mogelijkheid om topmerken binnen handbereik te kopen, met kortingen tot -70%. De mogelijkheid is ook beschikbaar voor handelaren en merken die op zoek zijn naar een goede toename van hun bedrijfsvolume. Dit is het moment waarop iedereen heeft gewacht. Als distributeurs oude voorraden proberen uit te putten, proberen consumenten het aantal goede deals te vergroten om het meeste uit het concept te halen.

Vier weken lang profiteren van verkopen tot -70%

Ter herinnering: dit wordt geregeld door het handelsrecht wat betreft duur en gebruik. Daarom is het belangrijk om bepaalde dingen te weten, zoals hoe lang deze verkopen zullen duren. In Frankrijk bepaalt de regelgeving dat deze winterperiode van vier weken begint op de tweede woensdag van januari, met de mogelijkheid om terug te keren naar de eerste woensdag als de tweede woensdag 12 januari overschrijdt. De maand januari, wat dit jaar 2024 niet het geval is. Daarom werd gekozen voor de datum woensdag 10 januari om deze eerste essentiële zakelijke bijeenkomst van het jaar te starten.

READ  CAF: Dit is het proces dat vanaf 8 maart verplicht wordt om uw voordelen te ontvangen

Uitzonderingen voor bepaalde departementen in Grand-Est en in het buitenland

U moet weten dat sommige departementen uitzonderingen vormen, zoals Moezel, Meurthe-et-Moselle, Maas en Vogezen, in de regio Grand Est. In laatstgenoemde regio begint de verkoop op dinsdag 2 januari vanwege de nabijheid van de buren van Luxemburg, waar de promoties begin januari beginnen.

In de overzeese gebiedsdelen variëren de verkoopdata ook. Zo wordt het in Guadeloupe gelanceerd vanaf zaterdag 6 januari en vanaf woensdag 17 van dezelfde maand in Saint-Pierre en Miquelon. In Saint Barthélemy en Saint Martin kunt u er vanaf zaterdag 4 mei van profiteren. Ten slotte is op Reunion de uitverkoopperiode geopend op zaterdag 7 september. Er moet echter worden opgemerkt dat voor het eiland Réunion, als gevolg van de omkering van de seizoenen, de zomerverkoop vóór de winterverkoop plaatsvindt. Daarom begint het op zaterdag 3 februari 2024, zo noteerde Percy in haar reguliere nieuwsbrief.