Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens legt minachting op aan Frankrijk

afwijking – De internationale rechterlijke macht verplicht de Franse rechterlijke macht om de verzoeken te beoordelen.

klap. Frankrijk, de rechtsstaat, het land van de verklaring van de rechten van de mens en de burger, werd veroordeeld voor zijn acties “hypothetisch‘, dinsdag, bij de grote zaal van Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).

Dit besluit, dat de terugkeer van de vrouwen en kinderen van jihadisten betreft, zal een mijlpaal zijn en de jurisprudentie ervan zal bindend zijn voor alle landen van de Unie. Te beginnen met Spanje, Denemarken, België en Groot-Brittannië – vóór de Brexit – die, net als Frankrijk, grote groepen burgers vertegenwoordigden die bij duizenden vertrokken om de jihad te voeren en de dodelijkste golf van aanslagen in het afgelopen decennium op het oude continent aan te wakkeren. .

druppel voor druppel

Drie jaar na het einde van ISIS, de sponsor van deze tientallen aanslagen waarbij honderden mensen in Europa omkwamen, werd Frankrijk de eerste die deze ernstige fout droeg: zijn beslissing, eenzijdig en discretionair, en zonder mogelijk beroep. en de terugkeer van zijn onderdanen. In dit geval…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 82% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Schrijf je vrijblijvend in

Al geabonneerd?
Log in

READ  COVID-19 - Duitsland: Na Beieren zijn kerstmarkten, stadions en pubs donderdag gesloten in de regio Baden-Württemberg met 11 miljoen mensen.