Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gemeenschappen hebben ondanks de Covid-crisis hun wollen sokken gered

We hadden bijna de indruk dat de crisis helemaal voorbij was.” Dit is de ontdekking die op 1 oktober werd gedaan door de onderzoeksdirecteur van Postal Bank Groups. In zijn jaarverslag over de binnenlandse financiën merkte Locke-Alan Vervich op dat: “2021 is een relatief sterk herstel na 2020 is minder moeilijk dan verwacht.”

“De lokale wereld heeft de crisis veel beter doorstaan ​​dan verwacht.” Hij voegt toe.

Besparingen zijn terug naar het niveau van 2019 en een ‘explosie’ in DMTO’s

Op dezelfde manier waarop Stratégies Locales onthulde in tentoonstelling Het geld dat beschikbaar was op de rekeningen van de lokale autoriteiten arriveerde eind juli, recordniveau 72 miljard euroHoofd Postbank Groepen “Totale besparing op het niveau van 2019” (+9,4% tov 2020). Tussen terugvordering van inkomsten en terugvordering van bedrijfskosten, “Het schaareffect houdt niet aan”, zegt Luke Allan Fairfish.

€ 70 miljard: de verborgen schat voor lokale gekozen functionarissen om herstel te financieren

Terwijl ‘Iedereen verwacht een scherpe daling’ Bijdrage toegevoegde waarde, de belasting die wordt betaald door bedrijven met een omzet van meer dan 500.000 euro, “Het jaar 2022 wordt een moeilijk jaar, maar het jaar 2023 zal de gevolgen dragen van het economisch herstel.” Blijft directeur onderzoek bij Postale Bank Groups.

dezelfde manier “Explosie” (+20% t.o.v. 2020) van overdrachtsrechten versus waardeoverwegingen (DMTO), des belastingen betaald door de koper bij het kopen van een appartement of een oud huis, a “Vreemde bekende verschijnselen die verband houden met stedelijke verplaatsing en de popularisering van telewerken”. Met andere woorden, Niemand had verwacht dat deze beweging zich zou verspreiden. Luke-Alan Fairfish-aantekeningen. Zozeer zelfs dat DMTO’s nu de tweede omzet (27%) vormen van de afdelingen achter btw (29%).

READ  Axa biedt haar medewerkers twee vrije dagen

‘De crisis verandert snel in een slechte herinnering’

2021 was duidelijk een jaar “grote financiële onrust”, Alleen tussen de afschaffing van de woonbelasting voor de gemeenten, de overdracht van een deel van de belasting op bebouwde grond van de departementen naar de genoemde gemeenten en de toewijzing van een klein deel van de btw aan de gewesten. “We zouden een lichte verhoging van de vennootschapsbelasting moeten zien”, zei hij. Belasting verschuldigd in elke gemeente waar de vennootschap haar zetel en/of grond heeft, verwacht de directeur van Banque Postale Associations.

afstand “hol” versterkte transformatie” Vanaf de tweede ronde van de gemeenteraadsverkiezingen is er een “Inhaaleffect” en een Investeringsverhoging 4 miljard euro. “De crisis zal snel veranderen in een slechte herinnering”, Hij wordt nog steeds beschouwd als Luc-Alain Vervisch. Dankzij de herconfiguratie van deze besparingen, kan de cashflow van het werkkapitaal, Dat wil zeggen, de cumulatieve resultaten van de operationele en investeringsdivisies bedragen 30 miljard euro.

In feite is dit “accumulatie” van contant geld gebonden “Logica van voorzorg” en verder “Aandacht om latere risico’s onder ogen te zien”, merkt de onderzoeksdirecteur van Banque Postale Collections op. Dit ook “De echte deelname van gemeenschappen aan het behoud van de economische gezondheid van het land” De investeringen kunnen zelfs worden verhoogd. “Groei hangt af van de investering van lokale gemeenschappen”, Het werd ook bevestigd door de rapporteur-generaal van de begroting (LREM), Laurent Saint-Martin, nog vóór de start van het onderzoek van de Financieringswet 2022 in de Nationale Vergadering.