Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free kondigt aan dat het een jaar lang Canal + Series aanbiedt aan al zijn nieuwe en oude Freebox Revolution-abonnees

Free kondigt aan dat het een jaar lang Canal + Series aanbiedt aan al zijn nieuwe en oude Freebox Revolution-abonnees

Naast Pop- en Delta-abonnees wordt Canal+ Series nu voor 12 maanden aangeboden aan alle Freebox Revolution-abonnees.

Na een testperiode deze zomer en de eerste e-mail vorige week, onthult en formaliseert Free 29 december, met een kleine vertraging, als een kerstcadeau voor alle Freebox Revolution-abonnees (nieuw en bestaand). Ze kunnen nu 12 maanden lang profiteren van het exclusieve Canal + Séries-aanbod. Om het te activeren, gaat u gewoon naar uw abonneegebied en vervolgens naar het tv-gedeelte.

Met Canal + Series kun je genieten van een grote catalogus met films en series zoals Canal + originele creaties, Amerikaanse series zoals het nieuwe Dexter-seizoen en Europese series, evenals de volledige Starzplay-catalogus. Dit alles is ook beschikbaar op myCanal.

Ter herinnering: Freebox Revolution-abonnees, oud en nieuw, profiteren ook van de aanbieding van 6 maanden Amazon Prime voor 6 maanden. Nieuwe abonnees op de Freebox Revolutie met TV privéverkoop van Canal à € 9,99 per maand kunnen gebruik maken van deze twee diensten.

READ  Gratis, Canal +, Europese Commissie... Weerstand gereguleerd tegen TF1-M6-fusie