De Foxes zitten opgezadeld met een strafschop

Traoré beeft niet, een doelpunt voor Burkina Faso herwint de voorsprong!

Voormalig Lyon-speler Bertrand Traoré scoort de strafschop! De Stallions herwinnen hun superioriteit tegen Algerije!

Algerije – Burkina Faso: 1-2

Strafschop voor Burkina Faso!

De scheidsrechter gaf, na het bekijken van de wedstrijd, een logische strafschop in het voordeel van de Al-Fahul vanwege de fout van Ait Nouri.

Algerije – Burkina Faso: 1-1

Straf voor hengsten?

Kabouri stort in het gebied in nadat hij Ait Nouri heeft gebeld. Wat zal de VAR beslissen?

Bertrand Traoré komt binnen

De oud-speler van Lyon vervangt de topscorer van Etalon Konate.

Gele kaart voor Konate

De hengst werd gewaarschuwd voor het uitglijden op Bensbini.

De boel glanst weer

Op voorzet van Blailey schiet Amora een kopbal die in deze actie ruimschoots de doelpunten van de geblesseerde Kofi overtreft.

Gele kaart voor Ben Sabaini, hij is geschorst voor de volgende wedstrijd

Waarschuwing voor de Algerijnse verdediger na een overtreding op Kabore. Tijdens de volgende wedstrijd tegen Mauritanië wordt hij geschorst.

Vergelijking Algerije!!!

Bounedjah maakt gelijk voor de Foxes. Opportunistisch na een geblokkeerde vrije trap van Blayli schuift de Algerijnse spits de bal van dichtbij een eerste keer naast door Kofi. Algerije ademt beter.

Dubbel alert op het doel van de vossen

Touré schiet net erboven. Vlak daarvoor hadden de Stallions een kwade kruising bijna gewonnen. De Vossen waren hot.

daar gaan we weer

De Foxes hebben 45 minuten de tijd om een ​​ander gezicht te laten zien en vooral om te proberen terug te keren naar het resultaat, anders lopen ze het risico in een zeer ongemakkelijke situatie terecht te komen in dit toernooi.

READ  Minstens 35 lichamen in verkoolde auto's: VN 'geschokt' door massamoord op burgers in Birma

Burkina Faso komt aan het einde van de eerste helft op voorsprong!

Dankzij de blessuretijdgoal van Konate stond Burkina Faso aan het einde van de eerste helft met 1-0 voor op Algerije. Tot deze plotselinge impuls waren de hengsten ongevaarlijk.

Bot voor Burkina Faso!!!!

Ongelooflijke hengsten! Konate schiet een kopbal in het doel van de Foxes. De scheidsrechter keurt het doelpunt eerst af en vervolgens wordt de authenticiteit van het doelpunt geverifieerd nadat hij zijn toevlucht heeft genomen tot de VAR. Tegen de gang van het spel in openden de Stallions de score in de verlenging en namen een 1-0 voorsprong op Algerije

Algerije – Burkina Faso: 0-1

Vier minuten blessuretijd

Spelers die last hebben van de hitte zullen nog vier minuten moeten spelen.

De tweede grote kans voor Algerije

Dit keer is het Ghouli die Kofi dwingt een voorzet vanaf de rechterkant te redden. Bounedjah pakt de bal, maar mist volledig.

Al een wissel tussen hengsten

Hij blesseerde zijn enkel, dus Guerra kwam naar buiten en Ouedraogo kwam in het spel.

Guerra blijft aan de grond

Maar de middenvelder van Stallions stond op na een paar minuten spelonderbreking.

Geweldige kans voor Algerije!

Bounedjah profiteert van het slechte herstel van Dayo door een schot naast het doel van de Stallions te schieten. Het was erg heet.

Duel Tapsouba-Blaili tijdens de wedstrijd tussen Algerije en Burkina Faso © AFP

Sanjari waarschuwde op zijn beurt

Een speler van Burkina Faso krijgt een gele kaart vanwege een overtreding op Blayli. Hij is na Nagalo de tweede hengst die aangemeld wordt. Het is tijd voor een verfrissingspauze.

READ  Zware regenval veroorzaakt dodelijke overstromingen in Kinshasa

Bounedjah reageerde met een kleine marge

De Algerijnse spits stond na een schitterende teamactie bijna alleen voor het doel. De hengsten houden Bounedjah tegen zonder een fout te begaan.

Al-Balayli is zeer prominent aanwezig

De oud-speler van Brest en Ajaccio is nog steeds bezig met de aanval op de linkerkant. Veilig voor Burkina Faso.

Gele kaart voor Nagalo

Een hengstenverdediger werd gewaarschuwd omdat hij zijn voeten te hoog zette.

Bounedjah tijdens de wedstrijd tussen Algerije en Burkina Faso
Bounedjah tijdens de wedstrijd tussen Algerije en Burkina Faso © AFP

Het balbezit van Algerije bedraagt ​​72%.

De Foxes leggen hun technische superioriteit op, maar we wachten op de eerste duidelijke kans.

Geweldige poging van Blailey

Zeer excentriek aan de linkerkant, de Algerijn beproeft zijn geluk. Zijn schot in het net dwingt Kofi tot een knappe redding. Ik weet niet zeker of het schot op doel was.

Aan Algerijnse kant bestaat er veel onnauwkeurigheid

Net als de twee kansen die te lang duurden, hadden de Foxes moeite om dicht bij de doelpunten van Burkina Faso te komen.

Klein tempo om te beginnen

Het tempo ligt niet heel hoog in deze eerste minuten. De eerste kopbal van de Stallions baart Mandria geen zorgen.

Beginnend !

Toewijding aan de Algerijnen.

Laten we naar de hymnen gaan

Burkina Faso speelt in de groene trui en de Algerijnen in de witte trui.

Algerije-Burkina Faso zendt ook uit op 100% digitale radio

Ook kunt u de wedstrijd tussen Algerije en Burkina Faso live volgen Radio kan 100% digitaal zijn.

Groepsindeling D

1-Burkina Faso 3 punten (+1)

2-Algerije 1 (0)

3-Angola 1 (0-0)

READ  De Amerikaanse stafchef ontkent te twijfelen aan de mentale toestand van Donald Trump

4-Mauritanië 0 (1-)

Bennacer is afwezig, dus Ghouli vervangt Chaybi

Ismail Bennacer, die vanwege een blessure twijfelachtig is verklaard, zal voor de wedstrijd niet in de selectie zitten.

Vorming van Algerije: Mandria – Attal, Mendy, Ben Sabaini, Ait Nouri – Ben Taleb, Zarrougui – Feghouli, Mahrez, Belaili – Bounedjah.

Vorming van Burkina Faso: Kofi-Nagalo, Dayo, I. Kapori, Jago – E. Tapsoba, B. Touré, Guerra, J. Sangari-F. Tapsoba, M. Konate.

Goedemorgen allemaal

Welkom bij RMC Sport om het livecommentaar te volgen van de tweede wedstrijd tegen Algerije in de groepsfase van de African Cup of Nations. De Foxes, die in hun eerste wedstrijd op gelijke hoogte kwamen met Angola (1-1), moeten winnen van Burkina Faso om de eerste plek in de groep te bezetten en een stap te zetten richting de achtste finales.

De wedstrijd is vanaf drie uur 's middags te volgen op onze website RMC digitale radio.