Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanouneh: zijn zoon Leno riep zichzelf naar de TPMP, toont zijn heilige vertegenwoordiger op slechts 10!

Het was op zijn zachtst gezegd onverwacht! Deze donderdag 19 januari. Cyril is aanhankelijk Hij kreeg een telefoontje van zijn zoon, Leno, terwijl hij live in zijn show was Raak mijn tv niet aan. “Ja mijn liefste ?snauwde de beroemde animator, voordat zijn 10-jarige zoon (geboren uit zijn eerdere relatie met Emily, met wie hij ook een dochter heeft genaamd Bianca, reageert, noot van de redactie): ‘Ik weet dat je in de uitzending bent, papToen vroeg de C8-ster hem waarom hij belde.Ik zeg je iets, je hebt geen kans om in de ether te zijn…Zijn zoon had er spijt van.

waarom ?vroeg Baba zich af.Bah, want er is PSG – overwinning!Leno antwoordde, verwijzend naar een vriendschappelijke voetbalwedstrijd die vanavond plaatsvond tussen het team van Lionel Messi en het team van Cristiano Ronaldo.hoe oud is je zoon?Toen kwam plotseling Jad Elmaleh, die de gast van de avond in de show was, tussenbeide in het gesprek om zijn nieuwe show te promoten. Verder het. Daarna vond de 51-jarige komiek het leuk om Gru, het beroemde personage uit de animatiefilm, te imiteren L, verachtelijk waaruit het Franse geluid is gemaakt. Maar dit optreden maakte blijkbaar niet veel indruk op Ibn Baba, genoeg om de hele groep en de toeschouwers aan het lachen te maken.

Maar hij maakte duidelijk dat hij van Gad Al-Maleh “hield” voordat zijn vader hem vroeg om te geven Zijn mening over de columnisten in de show. Als hij ook van Guillaume Guinton houdt, hebben Benjamin Castaldi en Mathieu Delormo maar recht op één.”Hoe is het met jeWat, ook hier, amuseren Papa en zijn bende.

READ  Spaanse Letizia: avondjurk, sandalen ... De koningin, gebruind, schijnt alleen op Mallorca